woensdag, juni 19, 2024
HomeVijfde klasseLSVV'70LSVV'70 moet genoegen nemen met kelderklasse

LSVV’70 moet genoegen nemen met kelderklasse

-

Op het terrein van Jodan Boys in Gouda troffen Cabauw en LSVV’70 elkaar. De ploeg uit Lopik had het betere van het spel, maar de formatie van Freek Jansen en Jan Nonkes toonde zich dodelijk effectief zoals ook vorige week tegen Football Factory. Paulus Egberts en Martijn Theunissen deden de opponent pijn, maar in de reguliere speeltijd stond er alsnog een 2-2 score op het bord.

In de verlenging dacht Neal Petersen met een bekeken schuiver zijn ploeg in de vierde klasse te hebben behouden, maar niet ver voor tijd vloog een vrije trap binnen achter de uitstekend keepende Dammes Waasdorp en daar bleef het bij. Na de 3-3 moesten strafschoppen dus de beslissing brengen. Jochem van der Graaf zag een inzet gekeerd worden door doelman Rudy Beumkes. Cabauw miste ook een elfmetertrap, maar Petersen mikte vervolgens op de paal. De genoemde doelman van de nummer tien uit de vierde klasse B voltrok vervolgens zelf het vonnis. LSVV’70 zal de vierde klasse moeten verlaten en zo kwam er dus ook geen grachtentocht in Leiden om het lijfsbehoud te vieren.

Onze Remco Mentink was er bij en sprak na afloop met Jansen en Waasdorp, hier te beluisteren:

Remco Mentink
Remco Mentink
Verslaggever en PR sinds 2013. Ook verslaggever RTV Katwijk. Leidenaar met tevens roots in Katwijk. Aanstekelijk enthousiasme, remco@leidenamateurvoetbal.nl

Must Read