vrijdag, mei 3, 2024
Home3e Divisie, hoofdklasse en eerste klasseLFCMo El Abdallaoui opvolger van Dennis den Turk bij FC Boshuizen

Mo El Abdallaoui opvolger van Dennis den Turk bij FC Boshuizen

-

Mo El Abdallaoui (44 jaar) uit Hoofddorp is vanaf aankomend seizoen de nieuwe trainer van FC Boshuizen 1 die gaat uitkomen in de 1e klasse van het zaterdagvoetbal. El Abdallaoui is op dit moment nog de trainer van De Dijk O21 en speelt hiermee in de 4e divisie A.

”Ik ben op dit moment 25 seizoenen bezig als trainer/coach. Ooit begonnen bij de plaatselijke vereniging RKDES uit Kudelstaart waar ik ben opgegroeid.
Mijn ambitie begon echt in 2012. Ik verhuisde naar België voor mijn vrouw, ik volgde daar de UEFA A Youth. Tijdens de opleiding leerde ik een mede cursist kennen Niels Koppen (destijds HJO Lommel SK). Ik heb daar mijn stages kunnen voltooien en trainde ook de O17 team. Twee seizoenen daarna volgde ik UEFA A senioren curcus en werd ik ook assist trainer/ video analist van Stijn Vreven (oud FC Utrecht speler en oud-Trainer van NAC). Na 3 seizoenen Lommel SK met afgeronde UEFA A en UEFA Youth keerde ik terug naar Nederland en kwam ik via Alphense Boys en de Hollandia jeugd bij Magreb’90 zondag 1 op 3e divisie mannen. Na 2 seizoenen is Magreb’90 helaas door financiële problemen opgehouden met bestaan. Op dit moment ben ik trainer bij De Dijk O21 in de 4e divisie A. Ik heb heel veel zin in deze nieuwe uitdaging.”

Bron: FC Boshuizen

Must Read