HomeDerde klasseDoCoSDoCoS geeft niet thuis bij DONK en verliest

DoCoS geeft niet thuis bij DONK en verliest

-

Tweede klasse D (zaterdag) – Na vier overwinningen op rij was er afgelopen zaterdag een verliespartij voor DoCoS. De ploeg van Edwin Vurens maakte bij DONK een fletse indruk en aan de 2-0 nederlaag viel niet veel af te dingen. Door deze nederlaag zakten de Morsbewoners een plekje op de ranglijst en zijn nu op de 9e plaats terug te vinden.

DoCoS startte de wedstrijd  nog wel goed, Iljas Amine was na vijf minuten spelen met een kopbal dichtbij de 0-1, maar daarna leek het beste er wel vanaf bij de bezoekers. Jeroen Borsboom scoorde namens de thuisploeg vlak voor rust de 1-0 , waarna Levi van Houten  na ruim een uur spelen de 2-0 op het scorebord zette. De bezoekers gingen na dit doelpunt op zoek naar de aansluitingstreffer, maar dat leverde niets op (2-0).  Bij DoCoS-verdediger Kenneth Maaskant leek er na de nederlaag in Gouda vooral sprake te zijn van berusting. Maaskant:,, Ik moet eerlijk zeggen dat het niet veel was van onze kant. De laatste weken hebben we lekker gedraaid, maar vandaag was er in mijn ogen te weinig beleving en verloren we te vaak de tweede bal. Zonde, want als wij in onze normale doen zijn moet er voor ons tegen DONK echt wat te halen zijn.  Nee, het was geen fijne wedstrijd om te spelen en door de vele spelonderbrekingen kwam het spel ook niet lekker op gang. Alles bij elkaar was het een terechte overwinning voor DONK. Jammer, we hadden de goede reeks graag voort willen zetten, maar het is niet anders. Volgende week krijgen we Alphia thuis, daar hebben we na de 6-0 uitnederlaag nog wat recht tegen te zetten’’, zo besloot de Leidenaar.

DONK – DoCoS 2-0 (1-0) 43. Borsboom 1-0,  61. Van Houten 2-0

Basisopstelling DoCoS: Van Abswoude, Flippo, Van Voorthuijzen, Amine, Maaskant , Khalid, Hoogbruin, Klein, Guijt, Gashi,Douwes.