zondag, mei 26, 2024
HomeZaterdagDerde klasseOzan Isitir (Lugdunum): ,,Krappe selectie breekt ons op"

Ozan Isitir (Lugdunum): ,,Krappe selectie breekt ons op”

-

Derde klasse A (derde klasse)- Het seizoen voor Lugdunum zit er wel zo ongeveer op na de 1-4 thuisnederlaag tegen DWO. Positieverbetering is momenteel ver weg en het moet wel heel gek lopen om nog in de gevarenzone terecht te komen. De huidige zesde plaats lijkt het hoogst haalbare tot teleurstelling van aanvaller Ozan Isitir.

,,Ik ben gewend geraakt om met deze club voor de prijzen te spelen, maar dat zit er dit seizoen niet echt in. We hebben absoluut een leuke groep met kwaliteit, maar het is dit seizoen niet breed genoeg. We hebben nog bovenaan gestaan en werden winterkampioen, maar toen leefden we wel boven onze stand denk ik. Daarna kwam het verval en dat is zonde, maar tegelijkertijd wel begrijpelijk. De selectie blijkt te smal te zijn dit seizoen en dan gaan de resultaten daar onder lijden.”

Tegen DWO ging de thuisploeg geruime tijd wel goed mee en de wedstrijd was tamelijk in balans, hoewel de ploeg uit Zoetermeer meer scoringskansen kreeg. ,,In de eerste helft was er naar mijn idee niet veel aan de hand en kregen wij ook kansen om te scoren. Zelf kreeg ik ook een goede kans, maar helaas bleven we op nul staan. Na de rust kregen we de 0-1 tegen uit een vrije trap en dat was in een voor ons ongelukkige situatie. Het gaf de tegenstander vleugels en wij kregen het steeds moeilijker. DWO liep uit naar 0-3, maar na een treffer van Jayden Bergwijn kwam er kortstondig wat hoop terug. Helaas maakten zijn ook het laatste doelpunt van de middag. We kwamen tekort, maar dat had zeker ook te maken met het ontbreken van Rick Arnoldus en Tim de Cler. Dat zijn zoals bekend sterkhouders en dan lever je veel in. Ook Houssin Bezzai was dit keer niet inzetbaar. Het is jammer dat we deze nederlaag moeten slikken temeer omdat we een groepsuitje gepland hadden in het Koetshuis in Leiden bij Tim en Hous. Maar goed, we gaan er toch wel wat van maken.”

Isitir heeft het nog steeds naar zijn zin en Lugdunum is echt ‘zijn’ cluppie geworden. ,,Ik ben hier op mijn plaats en verkassen naar een andere club zit er niet meer in. Je weet het natuurlijk nooit, maar in principe ga ik nog wel door. De laatste jaren kwamen er vanwege geldige redenen wat twijfels, maar ik vind het spelletje nog steeds leuk. Wel denk ik dat er werk aan de winkel is voor de club en staf om de selectie te vergroten. We zijn nu te kwetsbaar en als je om de prijzen mee wilt doen dan moet je breder zijn. Dat hebben de voorbije maanden wel aangetoond.”

Lugdunum- DWO 1-4 (0-0). Bergwerff 0-1, Van Hek 0-2, De Windt 0-3, Bergwijn 1-3, Van Hek 1-4.

Redactie
Redactie
Leidenamateurvoetbal sinds 2010 de regionale voetbalsite redactie@leidenamateurvoetbal.nl

Must Read