donderdag, juni 13, 2024
HomeVierde klasseMeerburgNick Poot al 'aardig tevreden' over de voorbereiding bij Meerburg

Nick Poot al ‘aardig tevreden’ over de voorbereiding bij Meerburg

-

Dit seizoen staat Nick Poot voor de groep bij Meerburg en de eerste weken als hoofdtrainer bij de vierdeklasser bevallen hem uitermate. ,,Ik mag werken met een hele leuke staf en we hebben een goede en sociale groep met veel jonge jongens. Natuurlijk moet er nog een boel worden geleerd gezien de gemiddelde leeftijd, maar over de eerste maand kan ik zonder meer tevreden zijn. Dat we met 1-12 wonnen van HDV zaterdag zegt me niet veel, maar we nemen alle goede ontwikkelingen mee naar de volgende twee wedstrijden.”

Meerburg oefende midweeks tegen RCL en verloor maar nipt (2-1). ,,Ik vond dat we het vooral in de eerste helft prima deden. Zo willen we graag spelen en dat kwam er best goed uit. We kregen ook zo onze kansen en ik kreeg de bevestiging dat er muziek zit in deze groep.”

Zoals gezegd waren de Rijndijkers voor de beker schotvaardig en de opponent kreeg alle hoeken van het veld te zien. ,,Zij stonden al snel met tien man en van een wedstrijd was al gauw geen sprake meer. Met alle respect voor de tegenstander, maar feitelijk heb je niet zoveel aan zo’n ongelijke strijd. We bekeren nu nog twee keer en dan wordt het echt menens. We verheugen ons op de competitie met een enorm hoog derbygehalte.”

Redactie
Redactie
Leidenamateurvoetbal sinds 2010 de regionale voetbalsite redactie@leidenamateurvoetbal.nl

Must Read