maandag, juni 17, 2024
HomeSponsoringLAV dolblij met blijvende BC-partners en aanwinsten!

LAV dolblij met blijvende BC-partners en aanwinsten!

-

In de voorbije maanden liet onze redactie wel eens vallen achter de schermen druk doende te zijn met de toekomst. Natuurlijk, niet ten koste van het lopende seizoen. Sterker nog; er werden weer meer verslagen, foto’s, beelden, (nieuwe) rubrieken, podcasts, voor-en nabeschouwingen geplaatst dan in de jaren hiervoor. En nog veel meer, maar dat heeft de volger zelf kunnen zien. Echter is regeren vooruitzien en ook in de toekomst willen wij blijven nakomen wat we beloven.

Gezien het aantal regioclubs dat zich voor komend seizoen wederom heeft aangesloten, mogen we stellen dat de tevredenheid groot is onder diezelfde clubs. Liefst dertig clubs mag ons team ook volgend seizoen van nabij volgen. Helaas valt Voorschoten’97 (zondag) weg, maar dat heeft puur te maken met het feit dat er volgend seizoen geen zondagtak meer zal zijn op Adegeest als het gaat om prestatief voetbal. Voor ons regionale toernooi schreven 51 teams zich in en dat is een absoluut record. Het een en ander maakt dat al zeker is dat ons team het komend team weer drukker zal krijgen. En daar zijn we blij mee, want al die clubs verdienen de aandacht met ons podium!

Het betekent tegelijkertijd wel dat wij blijvend naar balans zoeken. De kosten voor het onderhoud van een website (alsmede socials) zijn verder omhoog gegaan en zo ook de uitgaven om alle werkzaamheden mogelijk te maken. Met de steun van de clubs kunnen we het nodige doen, maar zonder sponsoren en onze businessclub zijn we volstrekt kansloos en is er geen toekomst meer.

Het goede nieuws is echter daar. Alle partners die nog onder contract stonden, gaan door voor 1 of nog 2 jaar. Die loyaliteit juichen wij enorm toe en we zijn al die partners dankbaar. Er liepen echter ook contracten af en dus zochten we contact met hen om te praten over de toekomst. Slechts een enkeling besloot te stoppen. In alle gevallen bleek het niets te doen te hebben met LAV op zich. Wij zullen deze partners aan het einde van het seizoen zeker nog bedanken op de site. Onze deur blijft ook zeker open staan voor deze partners.

Via deze weg willen we echter met heel veel plezier laten weten dat de volgende partners aan boord blijven, dit in volstrekt willekeurige volgorde: Brasserie Groep (Polderfabriek (nieuw), Anna en Fred (nieuw), Buitencantine, De Poort, Buitenhuis en Brasserie Park), Devilee Coaching (DCA en Detact Personeelsdienst), Gerard Bol Spraakmaker, ALV Productions, Beauty X, B-Workz, ROAC Businessclubgroep, Makelaardij Werk, JSS Vastgoed en Cats en Dogs. Eerder werd al bekend dat Zwaan Metselbedrijf nog twee seizoenen de hoofdsponsor blijft van de site en dat Huurmaat/ Riool.nl de nieuwe sponsor is van de LAV Cup voor het seizoen 24-25. Sportiff is daarmee hoofdsponsor af na dit seizoen, maar gaat wel door als Businessclubpartner onder de naam Vivvot!

BEDANKT PARTNERS, JULLIE ZIJN TOPPERS!!!!

Maar daarmee zijn we er nog niet want we mogen ook diverse nieuwe Businessclubpartners aankondigen! Johlex Bouw is terug van weggeweest! De Hypotheeshop Leiden Oost is aangesloten voor drie jaar en wordt tevens Hoofdsponsor van de podcast ‘Randje 16’ en subsponsor van de reguliere podcast alsmede subsponsor van de LAV Cup. Deze week kwamen tot een overeenstemming voor 3 jaar met Trainingskampen.nl en Topframe Kozijntechniek Wassenaar en het laat zich raden dat we ontzettend blij zijn met deze successen. Omdat het nieuws van Trainingskampen.nl en Topframe Kozijntechniek kakelvers is, zal hier nog separaat aandacht aan worden geschonken. Met enkele andere partijen hopen wij weldra de hand te kunnen schudden en vanzelfsprekend zal daar ook melding van worden gemaakt.

Van bovenstaande worden we ontzettend enthousiast en het geeft ons team een boost voor in elk geval het komende seizoen (14e!). In het seizoen 25-26 hopen we vervolgens ons vijftiende seizoen in te gaan. Hoe geweldig zou dat zijn? Begonnen als een hele kleine speler met vier regionale clubs als een soort pilot. En nu in de regio een vaste en betrouwbare speler die niet meer weg te denken is.

Het neemt niet weg dat we ook in de resterende weken tot het einde van ons seizoen (weekend 22-23 juni) om steun blijven vragen. Stilzitten betekent immers achteruitgang. Mocht u die berichtgevingen voor willen zijn dan is het mogelijk onze redactie even een mailtje te sturen (redactie@leidenamateurvoetbal.nl) waarin u aangeeft hoe u ons zou willen steunen in het komende seizoen. Dat kan op tal van manieren, te weten als:

  • Nieuwe medewerker
  • Tikkievriend (10 euro per seizoen)
  • Donateur (71 euro per seizoen, twee seizoenen 99,95 euro)
  • Sponsor/ businessclubpartner
  • Partner met een barterdeal
  • Anderzijds

U kunt uiteraard ook een van onze medewerkers benaderen voor bovenstaande. Of even bellen/ appen naar 06-57434366.

Voor nu nogmaals dank voor alle support en wij hopen nog jaaaaaren voort te kunnen als het platform waarop ongekend veel nieuws voorbij komt van en over het regionale voetbal.

Samen sterk, ons motto!!!

Redactie
Redactie
Leidenamateurvoetbal sinds 2010 de regionale voetbalsite redactie@leidenamateurvoetbal.nl

Must Read