woensdag, juni 12, 2024
HomeVijfde klasseFootball FactorySJC kampioen na overwinning op Football Factory

SJC kampioen na overwinning op Football Factory

-

Vijfde klasse A (zaterdag)- Het zit erop voor SJC. De Noordwijkers behaalden zoals te verwachten was de titel binnen na thuiswinst op Football Factory (4-1). Weken terug kwam naar buiten dat de zwartwitten stoppen met prestatief voetbal en dus stopte SJC op het hoogtepunt.

De Leidenaren gaven het niet cadeau en stonden halverwege zelfs met 0-1 voor in de badplaats. Trainer Pieter van Schie: ,,We wilden onze sportieve plicht nakomen en ik denk dat zij in de rust er niet gerust op waren dat het goed zou komen. We speelden een aardige pot en gaven weinig weg en vlak voor rust kwamen we op voorsprong via Leonardo Oliveri. Na de pauze begon de wind steeds meer een rol te spelen en werden zij beter. Hun combinaties liepen nu vlotter en uiteindelijk moesten we passen. Jammer, maar een terechte nederlaag en ik moet ook stellen dat zij verdiend kampioen zijn geworden.”

SJC speelt op 18 mei de laatste wedstrijd tegen Kickers’69 en het ziet er naar uit dat de Noordwijkers ongeslagen blijven. Onze redactie feliciteert dit keurkorps met de titel. Overigens had LAV nog een geste in huis door een kratje bier beschikbaar te stellen. Op de foto het gelukkige gezelschap en de meer dan terechte kampioen.

Doelpuntenmakers SJC: Jeffrey den Elzen, Jan Altena, Juriaan van Duin en Stef van der Zalm.

Foto: met dank aan Johanna Oskam.

Redactie
Redactie
Leidenamateurvoetbal sinds 2010 de regionale voetbalsite redactie@leidenamateurvoetbal.nl

Must Read