woensdag, mei 1, 2024
HomeZaterdag3e Divisie, hoofdklasse en eerste klasseMartijn Hogenboom verruilt Voorschoten'97 voor Alphense Boys

Martijn Hogenboom verruilt Voorschoten’97 voor Alphense Boys

-

Martijn Hogenboom staat de laatste weken nadrukkelijk in de belangstelling. Op 2 maart was hij de matchwinnaar bij Honselersdijk tegen Voorschoten’97 (0-1) en afgelopen zaterdag was hij de grote pechvogel bij Voorschoten’97 tegen LFC, hetgeen ruimschoots werd belicht op deze site. Gelukkig is de speler er schadevrij doorheen gekomen en enkele dagen na het incident is bekend geworden dat de ‘centrale’ verkast naar Alphense Boys aan het einde van dit seizoen. Een en ander werd vanmorgen geplaatst door onze collega’s van en Studio Alphen, tevens mediapartner.

Waar Alphense Boys voor dit seizoen niet in slaagde, is voor volgend seizoen wel gelukt: een ervaren voetballer toevoegen aan de selectie. Martijn Hogenboom komt over van eersteklasser Voorschoten ’97.

De 29-jarige centrale verdediger uit Roelofarendsveen voetbalt sinds zeven seizoenen in het geel-groen. Daarvoor maakte Hogenboom deel uit van het VVSB dat de halve finales van de KNVB Beker bereikte.

Twee spelers uit het huidige vlaggenschip hebben hun toezegging gedaan voor volgend seizoen: verdediger Lars Verzaal en aanvaller Romeo Pieters.

Spelerscarrousel Alphense Boys

Nieuw: Martijn Hogenboom (Voorschoten ’97).

Nieuw (eigen jeugd): Yousef Al Abd Al Hamd, Timo ’t Zand.

Blijven: Mike Bavelaar, Stef van den Berg, Jelle Hak, Pierre Mokanda (tot 2026), Lekan Onasanya, Romeo Pieters, Milan Stiphout, Lars Verzaal.

Weg: Stojan Cekic (stopt), Daniël Furtak (stopt), Julian van der Kwaak (Ter Leede), Cem Sahin (niet bekend), Edwin Sudibyo (niet bekend), Wouter van Valen (stopt).

Foto: met dank aan Alphense Boys

Redactie
Redactie
Leidenamateurvoetbal sinds 2010 de regionale voetbalsite redactie@leidenamateurvoetbal.nl

Must Read