woensdag, juni 12, 2024
HomeZaterdag3e Divisie, hoofdklasse en eerste klasseTalentvolle Nasreddine Bouhamed stijkt neer bij Valken'68

Talentvolle Nasreddine Bouhamed stijkt neer bij Valken’68

-

Valken ’68 heeft de achttienjarige Nasreddine Bouhamed aangetrokken. Hiermee heeft de eersteklasser haar vierde versterking van het komende seizoen binnengehaald. Bouhamed is woonachtig in Leiden, maar speelt op dit moment bij Alexandria ’66 uit Rotterdam en komt uit voor het O21-team.

Na omzwervingen bij GHC, ARC, Voorschoten ’97 en UVS zal Bouhamed komend seizoen voor het eerst op senioren niveau acteren. Bouhamed is een aanvaller die graag op de positie van linksbuiten speelt. Het lopende seizoen bij Alexandria ’66 is wisselvallig: het team speelde een goede eerste seizoenshelft, maar is in de tweede seizoenshelft teruggevallen. Bouhamed is echter wel een opvallende verschijning. Individueel gezien heeft hij een prima seizoen met veertien doelpunten en diverse assists.

Met Bouhamed haalt Valken ’68 een jonge, kneedbare speler binnen die een aantal sterke eigenschappen heeft die ieder team goed kan gebruiken. Bouhamed is gretig, heeft scorend vermogen en veel snelheid. Daarnaast is hij een teamspeler en geniet hij net zoveel van het geven van een assist als van het maken van een doelpunt.

De jonge student uit Leiden heeft voor zichzelf een aantal verwachtingen voor het seizoen 2024/2025. Bouhamed hoopt zich te ontwikkelen tot een belangrijke speler voor het team en wil natuurlijk een zo goed mogelijke prestatie leveren in de competitie. Daarnaast hoopt hij zich fysiek verder te ontwikkelen en een meer volwassen speler te worden.

De technische commissie is blij met het aantrekken van de jonge dribbelaar en denkt dat Valken ’68 veel plezier kan beleven aan deze speler.

TC Valken’68

Must Read