maandag, mei 27, 2024
HomeVoorschoten’97Interviews Voorschoten’97Voorschoten'97 laat zich foppen door Den Hoorn (plus fotoreportage)

Voorschoten’97 laat zich foppen door Den Hoorn (plus fotoreportage)

-

Eerste klasse C (zaterdag)- Voorschoten’97 kreeg gezien de andere uitslagen een grote kans op positieverbetering op de ranglijst en ook in de strijd om de periodetitel had de ploeg van Jeffrey Frijters goede zaken kunnen doen. Voorschoten’97 bleef evenwel op eigen veld met lege handen achter: 0-1. Remo de Vroege maakte het enige doelpunt namens Den Hoorn.

De verliezende trainer: ,,We waren niet op ons best en ik vond ons vooral tam en de juiste bezieling ontbrak. Het zal ongetwijfeld geen onwil zijn geweest qua inbreng, maar onze treffer wilde maar niet vallen en op een zeker moment weet je dat het zo’n middag wordt. Den Hoorn is zeker geen wonderploeg en zij beperkten zich vooral tot tegenhouden en inzakken en probeerden er via hun snelle rechtsbuiten uit te komen. Dat is tweemaal gelukt en even na rust viel daar een treffer uit. Wij hebben echt wel onze kansen gehad mede door een aantal goede voorzetten van Loyd van der Wilden. Helaas stond het vizier niet op scherp. Dat een bal van Jim van der Krogt er niet in ging, blijft voor mij een raadsel. Die inzet werd uit de kruising gehaald. Natuurlijk is dit een hele zure nederlaag, maar ook weer geen drama. Enkel zullen we nu elders weer punten moeten halen om alsnog te kunnen klimmen op de ranglijst. Ook voor de periodetitel doen we nog mee, maar in dat kader is dit wel een gemiste kans geweest.”

Bij Voorschoten’97 ontbraken er tal van spelers en kreeg onder meer Milan Werk een basisplaats. ,,We hebben een brede selectie en gaten zijn goed op te vangen, maar in de keuzes met wissels zaten we dit keer wat krapper. Dan nog horen wij niet te verliezen van een tegenstander als deze.”

Fotoreportage: Jan van der Lubbe

 

Redactie
Redactie
Leidenamateurvoetbal sinds 2010 de regionale voetbalsite redactie@leidenamateurvoetbal.nl

Must Read