dinsdag, april 30, 2024
HomeSportiff LAV Cup 23-24Poule 4VVSB haalt de punten op bij Football Factory

VVSB haalt de punten op bij Football Factory

-

Sportiff LAV Cup, poule D- Op een koude Sinterklaasmiddag mochten de jonkies van VVSB aantreden voor de laatste LAV poulewedstrijd. Gedurende de eerste fase was het even zoeken naar de juiste organisatie, maar dat hadden de bezoekers snel onder controle. VVSB was de bovenliggende partij en halverwege volgde dan ook de verdiende 0-1 door Rolf van der Raad. VVSB speelde veelal op de helft van Football factory en de tegenstander kwam er maar spaarzaam uit. Na 35 minuten kwamen de Noordwijkerhouters op een 0-2 voorsprong door een treffer van Roy van den Bosch.

Net voor rust deed de Leidse vierdeklasser wat terug middels Jessin Kharbouch. Een hard schot was in deze onhoudbaar voor Jelle Riel, die zich nauwelijks warm had kunnen houden in de eerste rondgang. Na de rust konden er veel wissels bij VVSB worden genoteerd, hetgeen het spelbeeld niet ten goede kwam. Football factory werd wat sterker, maar grote kansen bleven uit. Nadat beide ploegen hun laatste wissels hadden toegepast was het ritme wel uit de wedstrijd. Op wat speldenprikken na aan beide kanten was de wedstrijd gespeeld. Zo bleef het op een regenachtige dag 1-2 en gaat VVSB mede dankzij het goede optreden van de jongste talenten door naar de volgende ronde. Football Factory is in deze poule nu uitgeschakeld. Stompwijk’92, dat nog wel een kans heeft om door te bekeren, speelt volgende week nog in en tegen Woubrugge.