Koudekerk uitgeschakeld na verlies bij Noordwijk (Huurmaat LAV Cup)

In groep 9 heeft de jonge brigade van Stephan Langeveld op eigen bodem met 4-1 gewonnen van Koudekerk. Door dit resultaat is de ploeg uit de kustplaats al door, Voorschoten’97 was dat eerder al. De formatie van Sander van Dijk kan zich op de competitie gaan richten.

Voor Noordwijk scoorden Mo Bedrani, Jordy van Hamburg, Bas van Donk en Boyd van Oostrum. Olaf Bakker deed wat terug namens de tweedeklasser. Langeveld: ,,Koudekerk scoorde al na een minuut, maar die treffer werd afgekeurd vanwege buitenspel. Al snel werd het vervolgens 1-0 voor ons en na ruim een kwartier zelfs 2-0. Daarna kwam er meer balans en zag ik kansen over en weer. Koudekerk drong nadrukkelijk aan in de laatste fase voor rust, maar toch hadden we al een marge van drie goals. In de tweede helft zag ik andermaal goed keeperswerk van Milan van Liempt en zo konden we onze voorsprong eerst nog uitbouwen, waarna het in de eindfase nog 4-1 werd.”

Sander van Dijk: We speelden tegen een jonge en frisse ploeg, maar ik ben van mening dat we over het algemeen goed tegenstand hebben geboden. Het zit ons enkel niet heel erg mee tot nu toe. Kom je snel voor dan loopt het wellicht anders. Ik heb zeker acht tot tien kansen gezien voor ons, maar we scoren nog niet makkelijk. Noordwijk was erg effectief en zo is de uitslag verklaard. Qua resultaat is het teleurstellend, maar ook nu zag ik meer dan voldoende aanknopingspunten. Het kwartje moet anders gaan rollen. We moeten op een goede manier omgaan met de nederlagen en vooral hard blijven werken. Jammer dat we al uit het toernooi liggen. Minimaal een rondje verder was wel leuk geweest.”

Voor iedere liefhebber van het Leidse regiovoetbal. Leidenamateurvoetbal - sinds 2010