zaterdag, juli 20, 2024
HomeSportiff LAV Cup 23-24Poule 3Foreholte O23 en Meerburg door, ASC klaar (Sportiff LAv Cup)

Foreholte O23 en Meerburg door, ASC klaar (Sportiff LAv Cup)

-

In poule 3 won Meerburg eerder nipt met 1-0 van ASC. De ploeg van Stefan Kraaijvanger keek in het tweede treffen tegen een 1-4 achterstand aan bij rust tegen Foreholte O23, maar kwam nog terug tot 3-4. Door deze resultaten zijn de Rijndijkers en Voorhouters door in de Sportiff LAV Cup. ASC kan zich gaan richten op de competitie.

Kraaijvanger: ,,Foreholte speelde voor rust sterk met veel beweging en dynamiek. Ook waren ze vast aan de bal en tegen dit jonge team hadden we het heel moeilijk. Zelf speelden we met ook met wat jongens van het tweede en 18-jarigen. Vlak voor de pauze deden we bij 0-4 iets terug en kort na de onderbreking werd het zelfs 2-4. In de slotfase kwamen we nog terug met een derde doelpunt, maar het was niet genoeg. Voor mij was het wel een leuke en nuttige voetbalavond.”

Collega Mario Koswal: ,,Een prima eerste helft van onze zijde waarin het verschil werd gemaakt. Wel kwam ASC nog knap terug, maar we bleven aan de goede kant van de score. Met Foreholte 1 en O23 zijn we nu door naar de volgende ronde en dat is een prettige constatering.”

Scoreverloop: Veenstra 0-1, Van Gils 0-2 en 0-3, Jansze 0-4, Rousseau 1-4, Meijer 2-4, Valckx 3-4.

Redactie
Redactie
Leidenamateurvoetbal sinds 2010 de regionale voetbalsite redactie@leidenamateurvoetbal.nl

Must Read