zaterdag, juli 20, 2024
HomeSportiff LAV Cup 23-24Poule 3Foreholte O23 foutloos langs Meerburg (Sportiff LAV cup)

Foreholte O23 foutloos langs Meerburg (Sportiff LAV cup)

-

Na de hoofdmacht heeft ook de Onder 23 van Foreholte de tweede poulewedstrijd winnend afgesloten. In Voorhout won de thuisploeg met 4-0 van Meerburg. Bij rust was het 1-0 en kon de vierdeklasser het nog aardig belopen.

Mario Koswal: ,,Een overtuigende zege waarbij de staf weer veel goede dingen heeft gezien. We zijn uiteraard niet enkel gefocust op het resultaat, maar het is prettig dat Foreholte met beide teams foutloos is gebleven in deze poulefase. Dat geeft vertrouwen. We kijken uit naar de volgende ronde met leuke potjes.”

Marvin Beugeling namens Meerburg: ,,We speelden ook met onze Onder23, ook omdat we al geplaatst waren. De jongens hebben een leerzame avond achter de rug. In het eerste deel van de eerste helft ging het gelijk op, maar toch kwamen we vanuit een standaardsituatie met 1-0 achter na zeven minuten. Geleidelijk aan kreeg Foreholte het overwicht, maar we bleven compact staan en daardoor in de wedstrijd. Kort na de pauze werd het 2 en 3-0 en toen was het gedaan. Niet ver voor tijd viel er nog een vierde doelpunt te noteren. We moeten lessen trekken uit dit soort wedstrijden. Compliment aan Foreholte dat eigenlijk speelde zoals wij dat willen. De vrije man zoeken, de buitenspelers benutten en de backs in de overlap. Ook de bezetting bij hen was prima. Al met al, ondanks de nederlaag ben ik niet ontevreden over fases in deze tweestrijd.”

Scoreverloop: 7. Lemmers 1-0, 54. Jansze 2-0, 57. Jansze 3-0, 83. P. Ligtvoet 4-0.

Redactie
Redactie
Leidenamateurvoetbal sinds 2010 de regionale voetbalsite redactie@leidenamateurvoetbal.nl

Must Read