zaterdag, juli 20, 2024
HomeRedactioneelHemd van het LijfHemd van het Lijf met Miro Acimovic

Hemd van het Lijf met Miro Acimovic

-

Op het verzoek van velen weer terug: Hemd van het Lijf. In deze rubriek zetten wij de schijnwerpers op een speler, trainer of een bestuurder. Het hemd gaat dus in figuurlijke zin van het lijf. De rubriek zal regelmatig voorbij komen en de vragen zullen wekelijks worden aangepast. Dit keer is Miro Acimovic, spelend bij ASC, aan de beurt. Wanneer jij als speler, trainer of bestuurslid ook eens aan de beurt wilt komen stuur dan een beknopt bericht naar redactie@leidenamateurvoetbal.nl. Wie weet worden de schijnwerpers dan binnenkort op jou gericht.

VraagAntwoord
Stel je even kort voorIk ben Miro, ik ben 29 jaar, zoon van een Nederlandse moeder en een Bosnische vader. Ik ben de oudste van drie. Ik ben opgegroeid in Sassenheim en woon inmiddels 1,5 jaar in Leiden.
Beroep/StudieIk werk in een Sociaal Wijkteam in Haarlem waarin mijn specialisme de Wmo is. Ik heb fysiotherapie gestudeerd en ik zit momenteel in mijn laatste jaar van mijn haptonomieopleiding in Nijmegen.
RelatieIk ben nog vrijgezel.
Hobby'sVoetballen, boksen, skeeleren, duiken, motorrijden en de hele wereld over reizen
Ik geloof inDe goedheid van de mens
Grootste ergernisCoronamaatregelen
Beste boekThe Alchemist van Paulo Coelho
Beste filmLimitless (2011)
Wel een voordeel van coronaDat ik genoeg tijd heb om aan mijn scriptie te werken. Deze gaat over hoe haptonomie een bijdrage kan leveren in het optimaliseren van sportprestaties.
Ga ik nooit doenEen mondkapje dragen
WalgelijkMensen die andere mensen onthoofden
Kerst 2020Met mijn familie. Helaas zonder mijn zus die in Australië woont.
OvergewaardeerdDe aandelenmarkt
VakantielandIk hou echt van Brazilië. Ik ben vorig jaar 5 weken door het land gaan reizen en ben dit jaar in februari carnaval gaan vieren in Recife. Ik heb prachtige natuur gezien in de Amazone, Pantanal en Foz de Iguaçu. De kust in het noordoosten is echt een paradijs. Ik hou ervan hoe iedereen daar danst en muziek maakt. Rio de Janeiro en Sao Paulo hebben ook veel te bieden, al vond ik het wel moeilijk om de armoede daar te zien. Met name toen ik in Complexo do Alemao (dat zijn allemaal favela's in Rio) was zag ik toch ook wel de andere kant van Brazilië. Andere landen die ik aan kan raden zijn de Filipijnen, Colombia, Vietnam en Montenegro. Na de Corona hoop ik naar Indonesië, Oost-Timor en Australië te kunnen reizen.
Moeten we ons minder druk om makenCovid-19
Drie sportmomenten1 Leuk sportmoment waarom je nooit op moet geven:
2 Toen ik een toto goed had dankzij een doelpunt van mijn neef
3 Toen een vriend 100 euro had ingezet op Sven Kramer en besloot nooit meer te gokken
Je voetballoopbaanTer Leede (hele jeugd + 3 jaar senioren), R.K.V.V. Teylingen (5 jaar), Fc Boshuizen (1 jaar) en ASC (huidige club)
Speler NederlandDirk Kuyt heeft mij altijd geïnspireerd als voetballer
DierenleedIk zie dieren liever vrij in de natuur dan in een hokje
Kampioen van onze afdelingASC
Mijn club eindigt alsEerste
Favoriete etenPasulj van mijn tante Julija in Montenegro
Krijg ik niet door mijn keelpizza hawaï, wie dat ooit heeft verzonnen...
Met wie  zou je een gesprek willen hebbenTed Troost. Ik ben geïnteresseerd in hoe hij als haptotherapeut spelers van het Nederlands elftal heeft begeleid in 1988 toen Nederland het EK won en wat hij nu anders zou doen
LevensmottoDroom en maak je dromen waar
Wat een prettige vrouwelijke verschijningMila Kunis
Hou er mee opDe coronawet
Top 2000Dat volg ik nooit
De beste elf spelers waar ik ooit mee speeldeTarek Kharboutli (k), Michael Owel (lv), Patrick Kalkema(lcv), Noah Libbenga (rcv), Redouan Boutachekourt (rv), Ilias Hamdi (lm), Mark van der Vlugt (cm), George Hulsbosch (rm), Rayson Koeiman (lb), Jaap Zwetsloot (spits), Gerson Pisas (rb)
Redactie
Redactie
De voetbalsite van Leiden en omgeving. Actueel en betrouwbaar.

Must Read