vrijdag, juli 19, 2024
HomeSpelerscarrouselVersterkingen voor Hazerswoudse Boys

Versterkingen voor Hazerswoudse Boys

-

Hazerswoudse Boys heeft zich na de degradatie uit de 4e klasse gericht op volgend seizoen. We hopen zo snel mogelijk de stap omhoog weer te maken. De eerste stap hierin is het terughalen van Jasper Stolwijk en Levi Swart.

Jasper komt over van het onder 23 elftal van ARC, de voormalig jeugdspeler van Hazerswoudse Boys heeft enkele jaren geleden de overstap naar ARC gemaakt en is in het seizoen 2021-2022 een jaar terug bij de Boys geweest. Hij ging na dat seizoen toch terug naar ARC om met de onder 23 te proberen het kampioenschap binnen te halen. Nu kiest hij er weer voor om op het vertrouwde nest terug te keren.

Levi Swart komt terug van UVS, hij speelt daar momenteel in de JO19. Levi is de zoon van de nieuwe hoofdtrainer Robert Swart, maar dat heeft niet de doorslag gegeven om terug te komen. Levi is als JO17 speler naar UVS gegaan en heeft daar nu twee seizoenen gespeeld. Hij wil alles in het werk stellen om met het 1e elftal van de Boys voor promotie te gaan.

Verder komt Brent Griffioen bij ons spelen, hij heeft tot de winterstop bij ARC JO18 gespeeld en hoopt bij ons het plezier weer terug te vinden. Naast de komst van deze spelers zullen ook meerdere JO18 spelers de overstap naar de selectie van Hazerswoudse Boys gaan maken. Veel van deze spelers hebben nu al meegespeeld in wedstrijden van het 1e elftal. Helaas gaan Jari Meertens en Glenn Bennis ons verlaten, zij maken de overstap naar Koudekerk.

Bestuur Hazerswoudse Boys

Redactie
Redactie
De voetbalsite van Leiden en omgeving. Actueel en betrouwbaar.

Must Read