donderdag, juli 18, 2024
HomeSponsoringBusinessclub en SponsoringAansluiten bij Businessclub LAV? Deur wagenwijd open...

Aansluiten bij Businessclub LAV? Deur wagenwijd open…

-

Het dertiende seizoen van Leidenamateurvoetbal.nl zit erop. Met een team voetbalgekke liefhebbers vullen we dagelijks de website met artikelen uit eigen hand, foto’s van onze cameramannen en video’s van onze vakmensen. Daarnaast organiseren we activiteiten als de LAV finaledag, de LAV Cup, businessclubuitjes, avonden voor bestuurders en ga zo maar door. En er ligt meer op de plank voor het seizoen ’24-’25! Met z’n allen beleven we hier veel plezier aan. En volgens de vele reacties de volgers niet minder.

Er zijn voor komend seizoen weer mogelijkheden om ons te steunen. Als businessclubpartner, donateur (bedrag verwijst naar kengetal Leiden, zie ander bericht) of ’tikkievriend’ (zie ook ander bericht). Voor overeenkomsten met ‘gesloten beurzen’ staat onze deur eveneens open.

Informatie onder het kopje ‘Steun LAV’ op onze homepage.

——————————————————————————————————

mogelijkheden businessclub lav:

Businessclubpartner

Bij interesse kunt u dit kenbaar maken via redactie@leidenamateurvoetbal.nl of app even naar 06-57434366 of 06-23296461. Ons team neemt vervolgens z.s.m. contact op met u. Kosten eerste jaar 750 euro, tweede jaar 650 en eventueel derde jaar 550 (ex btw). Wij werken niet met wurgcontracten. Zie voor meer info: https://leidenamateurvoetbal.nl/businessclubpartner-van-leidenamateurvoetbal/

——————————————————————————————————

LAV wil zeker niet bedelen, maar het onderhouden en professionaliseren van een website en het verrichten van alle werkzaamheden binnen ons takenpakket kost nu eenmaal geld. Daarom moet ons team wel een beroep doen op onze lezers, supporters van het Leidse regiovoetbal om te helpen. Een steuntje in de rug die maakt dat we jullie kunnen blijven voeden met mooie artikelen, video’s en evenementen. Niet uit winstbejag, maar om continuïteit te kunnen waarborgen. Zie het als een gebaar richting ons team.

Samen is het toverwoord. Samen kunnen we de regionale voetbalwebsite leidenamateurvoetbal.nl laten bestaan, professionaliseren en een toekomst garanderen. Met samen bedoelen wij:  de lezers, het MKB, de clubs en wij als team van leidenamateurvoetbal.nl. Voor niets gaat de zon op en voor een krant of welk ander product dan ook dient u ook te betalen. Samen op naar het 14e seizoen!! Ons team is u als bedrijf of particulier op voorhand zeer dankbaar!

Redactie
Redactie
Leidenamateurvoetbal sinds 2010 de regionale voetbalsite redactie@leidenamateurvoetbal.nl

Must Read