woensdag, juli 17, 2024
HomeSponsoringSponsor van de maandLAV-sponsor van de maand oktober : BWorkz

LAV-sponsor van de maand oktober : BWorkz

-

Net zoals alle andere media (kranten, tijdschriften) moet ook LeidenAmateurVoetbal (LAV) kosten maken om haar artikelen te kunnen plaatsen. Omdat LAV vindt dat iedereen eenvoudig toegang moet kunnen krijgen tot alle LAV-artikelen, biedt LAV de voetbalcontents gratis aan. LAV is daarom afhankelijk van de bijdragen van sponsoren om ook in de toekomst voort te kunnen bestaan. LAV is blij met hun steun en vindt dat deze sponsoren middels de rubriek ‘LAV-sponsor van de maand ’ een plekje in de spotlights verdienen. Deze keer ging LAV in Hoofddorp op bezoek bij  Rob Beij, eigenaar van BWorkz

Rob, kun je wat vertellen over jouw eigen voetbalverleden en wat is jouw betrokkenheid met het voetbal in de Leidse regio?

 ,,Ik ben afkomstig uit een echte Lugdunum-familie. Mijn opa, vader,(de in de Leidse regio bekende, en wekelijks nog steeds actieve, scheidsrechter Cor Beij, SN), mijn oudste zoon, oom en neef zijn daar allemaal keeper geweest en ik stond ook al op mijn zesde jaar in het Lugdunum-doel. Heb daar een mooie tijd meegemaakt en ben later in mijn jeugdperiode naar Roodenburg vertrokken. De regionalen van Roodenburg speelden in die tijd tegen clubs als Feyenoord en die wedstrijden trokken toen veel publiek. Ik heb dus zeker geen spijt van die overstap, alhoewel bij Lugdunum mijn vertrek bepaald niet in dank werd afgenomen.”

,,Lugdunum en Roodenburg, toen twee echte Leidse volksclubs, waren in die tijd concurrenten van elkaar en een overstap naar ‘de vijand’ was toen absoluut not done. In mijn seniorentijd heb ik gespeeld voor VNA, waar prachtige kerels als Koos van Weerlee en later Per Chrispijn trainer waren, LDWS en DoCoS. Bij DoCoS heb ik mijn beste voetbaljaren gehad en ben daar uiteindelijk gestopt als keeper. Na mijn verhuizing uit Leiden heb ik mij in Hoofddorp gevestigd en woon daar inmiddels al ruim twintig jaar met veel plezier. Mijn jongste zoon voetbalt in de jeugd bij SV Hoofddorp en via hem ben ik bij de club betrokken geraakt. SV Hoofddorp is een mooie, warme vereniging en ik voel me bij deze club erg op mijn plaats. Met BWorkz zijn we sinds kort hoofdsponsor van de club en daarnaast verzorg ik tegenwoordig ook keeperstrainingen bij SV Hoofddorp”, aldus Beij.

Rob, kun je iets vertellen over wat BWorkz doet?

 ,, Wij ondersteunen mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, dus ook statushouders. Wij begeleiden hen naar werk, waardoor ze uit de uitkeringssituatie komen en daarna zelfstandig in hun levensonderhoud kunnen voorzien. BWorkz richt zich op uitvoerende banen binnen de zakelijke dienstverlening, logistiek, bouw en de productie-industrie. Ik denk trouwens dat er een hoop mensen een verkeerd beeld hebben van statushouders. Mijn ervaring is dat deze mensen ontzettend graag willen werken, maar dat mogen ze pas als ze vijf jaar in Nederland zijn. De statushouders waar wij mee werken zijn ontzettend gemotiveerd om aan de slag te gaan. We hebben de laatste jaren 92% van onze cursisten aan een baan geholpen en daar zijn we erg blij mee. Met sommigen van hen heb ik nog steeds een heel goed contact’’, aldus Beij.

Iets heel wat anders, is het nou Rob Beij of Robert Beij?

,,De meeste mensen kennen mij als Rob, sommigen noemen mij Robert, maar je zou mijn moeder pas echt gelukkig maken als je mijn volledige naam vermeld: Roberto Rinaldo Beij’’, schatert de goedlachse Beij.

Rob, tot slot, je woont inmiddels al weer jaren in Hoofddorp, volg je het  Leiden en het Leidse voetbal nog steeds?

,,Ik volg het Leidse voetbal door jullie site regelmatig te lezen. Daarnaast heb ik nog veel vrienden uit mijn Leidse voetbalperiode, waar ik nog regelmatig contact mee heb. Bij het Leidsch Voetbalhistorie Toernooi in augustus kwam ik een hoop jongens tegen waar ik mee en tegen gevoetbald hebt, dat was trouwens een schitterende dag. Ik ben en blijf een Leidse jongen en door lid te worden van de Businessclub van LeidenAmateurVoetbal hoop ik de band met de stad en het Leidse voetbal weer wat te versterken’’, aldus Beij tot besluit.

Over BWorkz

Vind maar eens goede mensen. Dát is de uitdaging waar bedrijven voor staan. Vind maar eens een baan. Dát is de uitdaging waar vergunninghouders (vluchtelingen met een verblijfsgunning) voor staan. BWorkz zorgt voor de welbekende win-win-situatie en brengt partijen bij elkaar met een duidelijk sociaal karakter en maatschappelijk doel voor ogen.

BWorkz vindt de juiste match tussen werkgever en werknemer. Wij brengen partijen bij elkaar met een duidelijk sociaal karakter en maatschappelijk doel voor ogen.

Branches waarop BWorkz zich richt:

Schoonmaak incl. specialisaties
Logistiek
Zorg en thuiszorg
Bouw
Horeca
Hotelschoonmaak

Website: https://www.bworkz.nl/

Must Read