donderdag, juli 25, 2024
HomeSV BernardusInterviews SV BernardusBernardus opnieuw op schot (0-3)

Bernardus opnieuw op schot (0-3)

-

Vijfde klasse A (zaterdag) – Na de 4-0 overwinning in de openingswedstrijd tegen Delft, bleef de formatie van nieuwe trainer Serge den Os ook in de tweede competitieronde foutloos. Bij het Schiedamse SVV, kampioen van Nederland in 1949, werd met 0-3 gewonnen, waardoor de Hazerswoude-Rijndijk-bewoners de koppositie delen met LSVV’70 en SJC. Komende zaterdag staat het treffen tussen Bernardus en LSVV’70 op het programma.

Den Os blikte terug op het treffen: ,,We kregen in de eerste minuut van de wedstrijd al direct een levensgrote kans via Ricardo Vermeulen, maar helaas ging die bal er niet in. Een paar minuten later was het via Dylano Bekooij gelukkig wel raak (0-1). De rest van de eerste helft was het erg vooral slordig van beide kanten met nauwelijks doelkansen. In de tweede helft sloeg de vlam in de pan, nadat Koen Schellingerhout na een duel aan zijn hoofd werd geraakt. Volgens de scheidsrechter gebeurde dit met opzet, waarna hij rood trok voor de SVV-speler. Dit leidde tot veel protest bij SVV en nadat de scheidsrechter niet veel later nog een speler van SVV van het veld had gestuurd, werd een afkoelingsperiode van een kwartier ingelast. We stonden in het resterende gedeelte wedstrijd dus met 11 tegen 9 en konden via treffers van Bryan Straathof en Ricardo Vermeulen profiteren van het overtal (0-3).”

Vervolgend: ,,Het is natuurlijk lekker om met twee goede overwinningen te beginnen, maar wat onze werkelijke kracht is, zal na volgende week zaterdag wat duidelijker gaan worden. We krijgen dan bezoek van LSVV’70. In mijn ogen zijn zij titelkandidaat nummer 1 en dat vinden ze zelf ook, dacht ik. Ze zijn vorig seizoen wat ongelukkig uit de vierde klasse gedegradeerd en het lijkt er op dat ze deze zomer ook aardig wat goede spelers erbij hebben gekregen. Kwalitatief beschikken ze dus over een prima spelersgroep, het is bij LSVV’70 wel altijd afwachten welke ploeg je precies treft. Ik kijk in ieder geval erg uit naar de wedstrijd tegen LSVV’70. Het zijn sowieso leuke gasten om tegen te voetballen, dus wat betreft zal het hier een voetbalhappening gaan worden. Wat mijn eerste indrukken zijn als hoofdtrainer van Bernardus? Ik heb het hier enorm naar mijn zin. Bernardus is een warme dorpsclub en ik voel me hier uitstekend op mijn plek’’, zo besluit Den Os.

SVV – Bernardus 0-3 (0-1) Bekooij 0-1, Straathof 0-2, R. Vermeulen 0-3

Basisopstelling Bernardus: Enter, M. Vermeulen, Van der Horst, Rijnbeek, Roelandse, Hoogeveen, R. Vermeulen, Oudshoorn, Straathof, Tor, Bekooij.

Must Read