donderdag, juli 18, 2024
HomeLaatste nieuws*5e editie Horecavoetbal Toernooi groot succes!

5e editie Horecavoetbal Toernooi groot succes!

-

Afgelopen maandag (3 juni) was de 5e editie van het Horecavoetbal Toernooi bij voetbalvereniging RCL in Leiderdorp, met 24 teams en ruim 400 deelnemers was dit de grootste opkomst tot nu toe. Verschillende horecabedrijven uit de regio Leiden streden om de felbegeerde gouden beker.

De 24 teams speelden in 4 poules van 6 teams de poulewedstrijden, hetgeen werd gevolgd door twee spannende halve finales en toen was het tijd voor de troostfinale: Scheltema – Scarlatti, Scheltema ging er uiteindelijk met het brons ervandoor.

Om 17 uur begon de finale. De spelers van Brasserie Park en Stix & Bowls werden onder luid applaus onthaald. Na 15 minuten spelen was de stand 1-1, het werd tijd voor strafschoppen… Brasserie Park trok aan het langste eind en won de strafschoppenserie.

Dit jaar waren er naast de reguliere prijzen ook nog twee andere prijzen te winnen. De originaliteitsprijs werd gewonnen door Café de Gouwe en de sportiviteitsprijs was voor Beniràs.

Na de huldiging startte de BBQ, die werd verzorgd door de Brasserie Groep en LIMES aan den Rijn. Toen de magen waren gevuld, barstte het feest binnen los met het DJ-duo Ome Ludwig en Kleine Boef en een spetterend optreden van Barry Badpak!

De organisatie, die bestaat uit Danny Ouwersloot en Nico van Diemen, zijn onwijs trots en dankbaar voor alle hulp van de vrijwilligers en uiteraard de 17 sponsoren. Zonder hun bijdrage is een evenement op dit niveau niet mogelijk, hulde aan hen! Tot 2025!

Redactie
Redactie
Leidenamateurvoetbal sinds 2010 de regionale voetbalsite redactie@leidenamateurvoetbal.nl

Must Read