donderdag, juli 18, 2024
HomeLaatste nieuws*Pickleball bij Dekker Warmond

Pickleball bij Dekker Warmond

-

Onlangs organiseerde LAV het tweede padeltoernooi voor regionale voetbalclubs. Opnieuw werd dit een succes en dus zal dit vaker worden georganiseerd. De volgende datum volgt via deze website. Nu echter ook aandacht voor pickleball, een relatief nieuwe sport. Dit kan ook worden gespeeld bij Dekker Warmond, onze businessclubpartner. Zie meer hieronder.

Pickleball bij Dekker Warmond

Pickleball is een combinatie van tennis, badminton en tafeltennis. Het wordt gespeeld met een paddle en een plastic bal met gaten erin. De baan is kleiner dan een tennisbaan. Je kunt met 2 of 4 spelers spelen en het doel is om de bal over het net te slaan en de tegenstanders te verslaan.

Waar komt Pickleball vandaan?

Pickleball is een relatief nieuwe sport die in 1965 werd bedacht in de Verenigde Staten door drie vrienden die een nieuwe vorm van badminton in de achtertuin wilden spelen.

Waarom is Pickleball zo populair?

Het is een laagdrempelige sport en gemakkelijk te leren. Het is een sociale sport; je speelt het met twee of vier personen. Zowel jongeren als ouderen kunnen het spelen, en het is een goede manier om fit te blijven.

Reserveer nu uitsluitend een baan via Playtomic :

Playtomic app voor Apple | Playtomic app voor Android

Web : Playtomic.io

€32,50 per 1.5 uur.

Ballen & rackets te huren bij de receptie.

 

Redactie
Redactie
De voetbalsite van Leiden en omgeving. Actueel en betrouwbaar.

Must Read