woensdag, juli 17, 2024
HomeLaatste nieuws*Triest nieuws bij Voorschoten'97

Triest nieuws bij Voorschoten’97

-

Gisteren kreeg de club bericht dat Luca van der Zijl, oud 22 jaar en speler van Zaterdag 8 door een misdrijf om het leven is gekomen. Het gebeurde van vrijdag op zaterdagnacht bij een woning aan de Prof. Lorentzlaan in Voorschoten.

Allereerst gaat onze deelneming naar de familie van Luca. Wat zo’n verlies veroorzaakt aan verdriet is niet te beschrijven. Ook condoleren wij de teamgenoten van Luca.  De komende week zullen we als club met de familie Van der Zijl en het team rouwen.

Vandaag, 2 juni, zou het afsluitende feest van de V’97 zondagselectie plaatsvinden. Dat feest wordt tot een nader te bepalen datum (waarschijnlijk 16 of 23 juni a.s.) uitgesteld. In plaats daarvan zal op de club gelegenheid zijn om te rouwen vanaf 14:00 uur, voor iedereen, teamgenoten, vrienden en club leden die met Luca hebben gevoetbald.

Zaterdag 8 juni zou het team de laatste wedstrijd van dit seizoen spelen. Deze zal op verzoek van het team doorgaan. Daarbij zal het protocol, te weten rouwbanden, minuut stilte vóór aanvang en vlag halfstok, in acht worden genomen.

Het bestuur,

n.d. Pieter van Dijken, voorzitter

Must Read