zaterdag, juli 20, 2024
HomeLaatste nieuws*Tweede LAV Padeltoernooi prooi voor FC Rijnvogels

Tweede LAV Padeltoernooi prooi voor FC Rijnvogels

-

Afgelopen zondag vond het tweede LAV Padeltoernooi plaats bij onze partner Dekker Warmond. Het toernooi startte om 13 uur en om 17.15 zat het toernooi en de prijsuitreiking erop. Maar goed ook, want niet veel later barstte het los en zat iedereen droogjes binnen om nog even na te babbelen. Het eerste uur was het ook regenachtig geweest, maar daarna klaarde het gelukkig op. De 19 koppels zorgden voor een leuke middag en er kon genoten worden van hoogstaande rally’s. In poule A werd het eerste team van Warmunda winnaar, in B team 2 van Kagia, in poule C team 2 van FC Oegstgeest en tenslotte in poule D FC Rijnvogels 1.

Remco Mentink (LAV) te midden van Tom Bijen en Dirk van den Oever (witte broek).

Daarna was nog geen enkel team kansloos voor de titel gezien de paringen. Uiteindelijk zag de kwartfinale er als volgt uit: Kagia 2- FC Rijnvogels 1 (2-5), FC Oegstgeest 2- RCL 1 (6-2), EMM’21 2- Warmunda 1 (3-4) en Kagia 1- TAVV 1 (5-3). In de halve finale klopte FC Rijnvogels Warmunda en was FC Oegstgeest te sterk voor Kagia. De finale ging uiteindelijk tussen FC Rijnvogels (Bijen/ Van den Oever) versus FC Oegstgeest (Boerma/ Van der Meulen). De Katwijkers wonnen en volgden zo ASC op dat het eerste toernooi won.

Uiteindelijk ging iedereen voldaan huiswaarts en werd er al gesproken over de derde versie die er zeker gaat komen. De bij LAV aangesloten clubs worden dan ook weer uitgenodigd, hoewel Ter Leede daarop een plezierige uitzondering vormde. Zie hier nog een reeks foto’s (vanaf mobieltje).

Redactie
Redactie
Leidenamateurvoetbal sinds 2010 de regionale voetbalsite redactie@leidenamateurvoetbal.nl

Must Read