donderdag, juli 18, 2024

FC Rijnvogels strikt Amine Essabri

-

De technische commissie van FC Rijnvogels is blij en trots dat het kan melden dat het Amine Essabri kan presenteren als nieuwste aanwinst voor het seizoen 2024/2025. De aanvaller komt over van Kozakken Boys, waar hij afgelopen half jaar actief was in de Betnation Divisie.

    De aanwinst rechts naast Huig Hoek (TC FC Rijnvogels)

Amine is geboren en getogen in Den Haag en draagt de Belgische nationaliteit. In zijn jeugd heeft hij ook meerdere interlands gespeeld voor de Belgische nationale jeugdteams. De creatieve aanvaller heeft zijn voetbalwieg staan bij HVV Laakkwartier en het duurde niet lang voordat hij op de radar kwam bij ADO Den Haag. Bij de Residentieclub doorliep hij de jeugdopleiding en mocht hij ruiken aan het profvoetbal toen hij begin 2020 zijn eerste contract in het Bingoal stadion mocht tekenen. In januari van dit jaar kwam Kozakken Boys met het nieuws naar buiten dat de 22-jarige Hagenees een contract voor een half jaar had getekend in Werkendam. In de 2e Divisie kwam Amine tot negen wedstrijden waarin hij tweemaal wist te scoren en één assist wist af te leveren.

De technische commissie feliciteert Amine met zijn komst naar onze fijne en warme vereniging en wenst hem heel veel mooie momenten toe op Sportpark De Kooltuin. Welkom bij de Rijnvogels familie!

Technische commissie FC Rijnvogels

Must Read