zaterdag, juli 20, 2024
HomeForeholteInterviews ForeholteForeholte kan Haags feestje niet voorkomen

Foreholte kan Haags feestje niet voorkomen

-

Tweede klasse C (zaterdag)- Foreholte is zo goed als veilig, maar had nog wel graag een resultaat opgehaald bij VUC. In Den Haag werd het zo’n feestje niet voor de Voorhouters (5-1 verlies). Aan de andere kant werd er juist volop feest gevierd, want VUC is na een jaartje afwezigheid alweer terug in de eerste klasse. Foreholte trainer Mo Bougrine vond er wel wat van.

,,De wedstrijd begon slap van onze kant. Binnen een paar minuten lieten de aanvallers van VUC hun kwaliteit zien. Deze ploeg heeft de beste aanvallers van deze klasse. Binnen twee minuten was het al raak door persoonlijk geknoei aan onze kant. Daarna kwamen we er wel een paar keer gevaarlijk uit en door, maar dat leverde aanvankelijk niets op totdat Lars Berg zich er mee bemoeide: 1-1.”

Vervolgend: ,,Kort daarop ging het echter weer fout en daardoor moest Boyd Slobbe aan de noodrem trekken en dat leverde hem rood op. Vanaf dat moment was duidelijk dat we het heel lastig zouden krijgen. We probeerden te overleven en de rust te halen met 1-1. Helaas maakten zij er toch 2-1 van na alweer matig verdedigend werk. Na de pauze konden we het eenvoudig weg niet meer belopen en liepen ze uit naar 5-1. Al met al hebben we het hen te gemakkelijk gemaakt. Er valt al met al nog veel te verbeteren wil je gaan meetellen in deze klasse. Volgend seizoen zullen we sowieso stabieler moeten zijn.”

Basisopstelling Foreholte: Guijt, Hartog, Morits, Slobbe, Voorn, Berg, Ligtvoet, Steendam, Veenstra, Zalewski, Jansze.

Foto: met dank aan Aad van der Knaap, Haaglandenvoetbal.nl

Redactie
Redactie
Leidenamateurvoetbal sinds 2010 de regionale voetbalsite redactie@leidenamateurvoetbal.nl

Must Read