maandag, juli 22, 2024
HomeZaterdagDerde klasseVoorbeschouwing derde klasse C, zondag 7 april 

Voorbeschouwing derde klasse C, zondag 7 april 

-

ROAC – WV-HEDW

Op eigen veld neemt ROAC het op tegen ‘runner-up’ WV HEDW. Op papier een lastige tegenstander, de Amsterdammers staan op een tweede plek en jagen vol op koploper Sporting ’70. Wilhelmina Vooruit – Hortus Eendracht Doet Winnen, zoals de club voluit heet, zal er dan ook alles aan gelegen zijn om te winnen in Rijpwetering.

ROAC, dat op een gedeelde vierde plek staat op de ranglijst, heeft ook alle baat bij een goed resultaat om de aansluiting bovenin te blijven houden. Daarbij kunnen de Rijpweteringers leunen op een ijzersterke en betrouwbare verdediging. Met zestien tegendoelpunten in achttien wedstrijden is de ploeg van trainer Bart Jansen veruit de minst gepasseerde in de competitie. En als het dan ook nog, net als de vorige wedstrijd tegen Roda ’46, zelf wel minimaal een keer weet te scoren dan moet dat kansen bieden.

Lukt het ROAC om een goed resultaat te halen en de succesvolle reeks van WV HEDW (7 overwinningen op een rij) te doorbreken? Dan doen de Rijpweteringers goede zaken op de ranglijst en mogen ze uit gaan kijken naar een mooi slot van het seizoen. Om 14.00 uur staat de aftrap gepland op Sportpark Hertogspark in Rijpwetering.

Must Read