Komend weekend staan er diverse duels gepland in het bekertoernooi in het district West 2 (evenals volgende week dinsdag). Tevens zijn er enkele inhaalduels op de rol gezet. Wat staat er zoal te gebeuren?

 
Het Leidsch Dagblad heeft voor komend weekend de keuze laten vallen op het duel tussen Katwijk en Barendrecht in de topklasse. Tevens is er aandacht voor de resterende negen minuten van de kraker tussen Rijnsburgse Boys en Spakenburg.
RCL gaat thuis inhalen in de uitwedstrijd tegen BVCB. Dit is het inmiddels bekende verhaal met het opstellen van Leonardo II bij de ploeg uit Bergschenhoek. RCL mag de wedstrijd dus nu afwerken voor eigen publiek en het LD is er bij. Ook Lugdunum-SEV en UDO- Vredenburch zullen worden bekeken. Uit de bekerstrijd wordt het duel tussen eersteklasser GHC en topklasser Capelle belicht.

Leidenamateurvoetbal.nl zal terugblikken met spelers van GHC en Valken’68 naar aanleiding van hun bekerduels. Tevens zal het inhaalduel van RCL verder worden uitgediept. Voor het overige is het rustig voor wat betreft wedstrijdverslagen, maar die leemte zal worden gevuld met vraaggesprekken met spelers van diverse clubs. We blikken terug met hen naar de seizoenstart, maar kijken zeker ook vooruit. Tevens zal de redactie enkele tot nu toe zeer opvallende spelers aan het woord laten. Wie dat zijn? Dat laat onze redactie dit keer nog niet los. Maandag kan een en ander worden teruggelezen.

Verder is het de moeite waard om de column te lezen van Frank Bloemheuvel, trainer van RCL. De wekelijkse column is al geplaatst. Dat geldt ook voor het Hemd van het Lijf, dit keer met Michel Wolvers, sturende kracht van de ploeg van Jan Wouters.
Met Jan Leget duikt leidenamateurvoetbal.nl het verleden in, eveneens de moeite waard om eens rustig door te lezen. In de volgende editie zal Bles Zuma ruimschoots aan het woord komen. Sterker nog, we krijgen Zuma deel 1 en Zuma deel 2.
Op de website is ook een overzicht geplaatst van alle regionale eerste- tot en met vierdeklassers en hun prestaties op eigen veld en op vreemde bodem.

Vrijdag komen alle klassementen weer aan bod, maar een eerste aankondiging is ook al terug te vinden onder de noemer ‘De toppers van de week’. En verder is het gewoonweg raadzaam de website regelmatig te bekijken. Dat geldt natuurlijk niet alleen voor kakelverse items, maar blader ook eens lekker door alle facetten van de website.

Veel leesplezier en mocht je zelf eens in de pen willen klimmen….feel free om het contactformulier te benutten.