In een eerder bericht viel al te lezen dat onze redactie aanstaande maandag ruimschoots uitpakt met duels van de zaterdag-en zondagcompetitie. Hierbij alvast een vooruitblik op andere onderwerpen voor volgende week.

 

 

Het nu al veel bekeken spelersklassement zal aan het einde van de week worden geplaatst, maar tussentijds zullen  ‘de toppers van de week’  al aandacht krijgen. Benieuwd of er weer nieuwe leiders uitrollen of dat de huidige, meest opvallende spelers zich kunnen handhaven. Ook zal uiteraard het topscorersklassement worden bijgewerkt.

 

 

De volgende column komt op naam van Paul van der Zwaan, trainer van hoofdklasser Ter Leede. Net als bij de videoanalyse van Hein van Heek van deze week het geval was, kunnen wij alvast verklappen dat ook deze column de moeite van het lezen meer dan waard is. Ook gaat onze redactie weer het verleden in met een oud-speler met een staat van dienst waar je U tegen zegt. Freek Jansen van LSVV’70 en bekend van de VI zal frank en vrij zijn mening ventileren in de rubriek Hemd van het Lijf.

 

 

Na het voorbije weekend blikken we nog even terug middels een overzicht en richten we ons ook alweer op de vierde speeldag. Een na-en voorbeschouwing met twee aangewezen clubs zal ook niet ontbreken.

 

 

Het is raadzaam om de website regelmatig te bezoeken zodat je ook op de hoogte bent van andere passerende zaken. Ook nu geldt dat een inbreng vanuit de club meer dan welkom is. Het mag zo zoetjes aan bekend zijn. Een ieder veel (voetbal) plezier in het weekend en voor alle spelers….blijf vrij van blessures.