Met dit bericht wil onze redactie duidelijkheid creëren over onze werkwijze. Uiteraard kan de lezer onze website elke dag bezoeken, maar wel richten wij ons vooralsnog op een aantal piekmomenten.

 

In de weekeinden is ons team druk bezig met het bezoeken van wedstrijden, het bellen van trainers en spelers en verzamelen van gegevens. Zodra de gegevens eenmaal bij elkaar zijn gekomen, gaan wij lopende de maandag over op publicatie. Dit in willekeurige volgorde. Diverse clubs steunen ons en zij zullen dan ook frequent belicht worden. Andere clubs trachten wij ook aandacht te geven, tenzij een club heeft aangegeven daar geen behoefte aan te hebben of onze redactie op geen enkele wijze feedback heeft gekregen. Wij streven er naar om meer clubs actief aan boord te krijgen. Elke steun kan onze redactie gebruiken.

 

Elke maandag, tenzij er een algehele afgelasting is uitgesproken, zullen wij dus een reeks van wedstrijden nader toelichten. Onze invalshoek is om met name spelers en trainers aan het woord te laten en niet louter te informeren over het scoreverloop en de kansen in een wedstrijd. Iedere week is één wedstrijd ruimschoots aan de beurt in de nabeschouwing. Alle uitslagen en standen  van de zaterdag en zondagcompetitie zullen al wel in het weekend worden afgedrukt.

 

Midweeks zal er wekelijks een Hemd van het Lijf worden geplaatst en wekelijks zal er een column verschijnen op de website. Op woensdag of donderdag is er ook een voorbeschouwing (of zelfs twee) van een wedstrijd die er aan gaat komen. Daarnaast zal onze redactie nog even terugblikken naar de toppers van de voorbije speelronde, als voorloper op het spelersklassement die elke vrijdag aan bod zal komen.

Verder is er een blik op het topscorersklassement en zal de redactie gaandeweg meer aandacht gaan besteden aan interviews (buitenom die van de maandag) en de rubriek Uit de oude Doos. Andere nieuwtjes zullen ook niet ontbreken, waarbij de clubs ons uiteraard ook kunnen helpen. Graag zelfs.

 

Ons team bestaat vooralsnog uit vrijwilligers en het spreekt voor zich dat elke steun, in welke zin dan ook, met open armen ontvangen zal worden. Hoe meer support, hoe meer onze redactie in de gelegenheid komt om de website verder te professionaliseren en content te leveren op (bijna) dagelijkse basis.

 

Suggesties zijn ook welkom en mocht je ons met pen en papier, financieel of raad en daad willen helpen dan staan wij open voor een contactmoment.

 

De redactie