HomeVoetbalnieuws-leidenGHC komt niet langs DSVP

GHC komt niet langs DSVP

-

GHC morste in de bovenste regionen ook twee punten. Op eigen veld bleef de Leidse ploeg steken op 2-2 tegen DSVP. Na een volgens Dennis Olman ‘beroerde’ eerste helft, volgde een beter tweede gedeelte.

Michel Schouls scoorde de gelijkmaker, maar na een zondagsschot kwamen de Pijnackers opnieuw op voorsprong. Richard Versteden was de enige daarna die uit een scala van kansen nog wist te scoren. ,,In de laatste tien minuten heb ik nog zeven gemiste kansen geteld. Op basis van de laatste fase had de winst erin gezeten, maar verder speelden we te pover. Maar ach, we lopen weer een punt uit op de nummer vier”, berekende Olman. Ron Annokkee was in de genoemde slotfase het dichtst bij de winnende treffer, maar zijn inzet belandde op de paal.