Robin Ravensbergen ziet het als een herhaling van zetten. Vaak is Roodenburg aanvankelijk opgewassen tegen de tegenstanders in de tweedeklasse, maar gaandeweg de wedstrijd gaat het regelmatig fout.

Ook tegen Zevenhoven had er in zijn ogen meer uit kunnen worden gehaald, maar toch werd de zoveelste nederlaag geleden. De weer fitte aanvaller wordt moe van de conditionele problemen van zijn ploeg.

,,Ik ben de eerste die stelt dat ik zelf ook te weinig train vanwege mijn werk. Gelukkig heb ik wel een basisconditie en kom ik niet zo snel in de problemen. Bij deze groep is het een probleem, want we verliezen veel wedstrijden in de tweede helft. Voetballend is het ook niet altijd geweldig. We spelen veelal geforceerd en moeten het hebben van knokvoetbal. Naar ik begrijp zal er met de nieuwe trainer meer voetballend vermogen in het team komen, met een aantal nieuwe gezichten. Dat moet ik nog maar eens zien. Voorlopig moeten we het hier mee doen. Het gaat mij aan het hart dat het zo moeizaam gaat.”

Ravensbergen miste de laatste duels door een blessure, maar speelde nu weer pijnvrij. Veel balbezit kreeg hij niet en wat dat betreft was de aanvaller jaloers op de rechtsbuiten van Zevenhoven.

,,Die kreeg tien keer zoveel ballen en je speelt toch om aan de bal te komen. Vaak heb ik na afloop niet het idee of ik goed of slecht heb gespeeld, omdat ik simpelweg te weinig ballen kreeg. Het zou ook wel eens lekker zijn om een bal panklaar te krijgen. Dat mis ik wel, eerlijk gezegd.”

Of Roodenburg zich zal kunnen handhaven blijft maar zeer de vraag. Ravensbergen heeft er moeite mee en is dan ook voorzichtig naar het duel van maandag tegen het al gedegradeerde Polanen.

,,Ik ga zeker niet roepen dat we zomaar even gaan winnen. Dit is een knotsgek seizoen, waarin we ook al hebben bewezen dat een ruime voorsprong ook geen zekerheid kon bieden. Het doel was om een stabiele tweedeklasser te worden, maar dat is dus zeker niet gelukt. Natuurlijk kunnen we een terugval naar de derde klasse nog ontlopen, maar misschien is deze groep niet goed genoeg en is het wel beter om terug te vallen. Of ik hier volgend seizoen nog speel? Daar ben ik nog niet, los van of Roodenburg dan in de tweede of derde klasse speelt.”