DUNO en Roodenburg hielden elkaar in balans (1-1) en met dat resultaat toonde Marcel van der Burg zich niet ontevreden. De Leidenaren bevinden zich sinds lange tijd weer boven de degradatiestreep.

 ,,Als je een man of vijf mist en dan toch gelijkwaardig bent aan een hele behoorlijke ploeg is het resultaat goed te noemen. We moesten weer volop improviseren. Nu pakten we geen kaarten, dus we zijn weer completer in het voor ons zeer belangrijke paasweekend. We hebben er nu twee onder ons en veel meer zal er waarschijnlijk niet in zitten. Indien Roodenburg nacompetitie haalt, is dat zo beroerd nog niet."

Naast Polanen hebben de blauwzwarten nu ook DSVP onder zich op de ranglijst. Roodenburg, voor wie Geert Visbeen scoorde, heeft van de resterende vier beurten nog drie thuisduels op het programma staan.

Bij Roodenburg ontbrak het centrale verdedigingsduo Hendrik Boelee en Patrick Heijmans. Ook Robin Ravensbergen, Vincent de Vos, Wesley Schreuder en Richard Vreeken bleven aan de kant. ,,Jongens als Visbeen en Lagas hebben het uitstekend ingevuld vandaag", complimenteerde Van der Burg.