DSC01801Geen excuses meer, geen verstoppertje en geen tijd om nog meer te sleutelen. Het echte werk gaat beginnen. De competitie gaat van start. Evenals vorig seizoen publiceert onze redactie elke week een overzicht van alle duels die ruimschoots aan bod komen, ofwel via het Leidsch Dagblad of via leidenamateurvoetbal.nl (of in combinatie). Waar staan de tenten dit weekend opgeslagen en van welke clubs en hun spelers/trainers wordt hun mening gevraagd over de gespeelde wedstrijd?

 

Het Leidsch Dagblad zal nadrukkelijk aandacht geven aan de volgende wedstrijden in de topklasse: Rijnsburgse Boys- Katwijk, Noordwijk- Excelsior’31, IJsselmeervogels- FC Lisse en van een dag later VVSB- Lienden. Tevens is er aandacht voor de hoofdklassers Quick Boys (thuis tegen VVA’71) en Alphense Boys- Kon. HFC. Vanuit de eerste klasse komt er nieuws over GHC- BVCB, Voorschoten’97- RCL (1B, zaterdag) en FC Boshuizen- SJC en UVS versus Neptunus (1B, zondag). De derdeklassers Foreholte en Teylingen enerzijds en MMO- ROAC komen ook uitvoerig aan de orde.

 

Leidenamateurvoetbal.nl zal eveneens terugblikken op het duel van GHC en die van het onderlinge treffen tussen Voorschoten’97 en RCL. Aandacht is er verder voor Vitesse Delft- FC Rijnvogels (1B), Lyra- Valken’68 (2C), Oegstgeest- DWO (3A), Leiden- BSC’68 (3A), Ariston’80- Lugdunum (3A), Koudekerk- Roodenburg (3A), Woubrugge- Blauw Zwart (4A), Hazerswoudse Boys- Linschoten (4A), Leidsche Boys (za)- DoCoS (za) en LSVV’70- UVS. Van de zondagamateurs wordt FC Boshuizen naar voren geschoven plus de duels ASC- FC Rijnland en GOL Sport- DoCoS.

 

Een uitgebreid programma derhalve. Dus neem maandag gerust een vrije dag om een en ander door te lezen. Veel plezier alvast langs de velden of met het leeswerk over de regionale voetbalclubs.