donderdag, mei 9, 2024
HomeStatistiekenSpelersklassementDe toppers van week 13...

De toppers van week 13…

-

spelersklassementZe hielden hun doel schoon of voorkwamen meer tegentreffers. Ze schakelden hun mannetje uit of gaven de ene na de andere assist. Of ze scoorden of speelden als het cement tussen de linies. De bal rolde weer en dus werden er weer spelers ‘op de bon geslingerd’. De toppers van de week…

Eerste en tweede klasse

Vijf spelers gaven afgelopen weekend het goede voorbeeld met uitstekende optredens. Opmerkelijk genoeg konden deze kleppers niet voorkomen dat hun ploeg verloor, uitgezonderd UDO dat mede door knap keeperswerk van Jeroen Zuidhoek een puntje binnen haalde. Danny Maaskant van GHC kreeg ook de volle buit en kwam weer wat dichter bij het ereschavot van de drie beste spelers van het seizoen. Jeroen Haasnoot van Valken’68 wist zich ook te onderscheiden, terwijl Bart Jan Neuteboom (FC Boshuizen) en Roy Dijkstra (Oegstgeest) zichzelf naar de dubbele punten toe wisten te spelen. De top twee wist dit keer geen punten te scoren, waardoor ook Benyounes Rhioues van Roodenburg en Sander van der Horst van FC Rijnvogels enigszins dichterbij kwamen. Afgelopen weekend waren er ook enkele ‘groentjes’ in het klassement. Zo kregen Ruben Groeneveld (Oegstgeest), Arie Siera (Roodenburg) en Sander van de Klugt (SJC) hun eerste punten.

Derde en vierde klasse

Sem Schilthuizen is niet te stuiten en pakte wederom drie punten, omdat hij het zaterdagteam van Leidsche Boys andermaal aan de hand nam. Weliswaar kregen een paar volgers ook punten, maar de ex-Lugdunummer lijkt vrij zeker van de hoofdprijs. De navolgende spelers ontvingen ook een ferme schouderklop van hun trainer, leider of andere deskundige vanuit de club:  nieuwkomer Koen Mollers (LSVV’70), Marc Molleman (Woubrugge), Martijn van de Vos en Raoul Frankhuizen (UVS, za), Toby van Marwijk (Stompwijk’92), Sebastiaan Meijer en Tom Bleijswijk (Foreholte), Mitchel Boere (ROAC), Justin Meijer (Hazerswoudse Boys) en Ergun Bayram (Gol Sport). Nieuw op het scorebord zijn inmiddels Raymond Meijers (VV Leiden), Cenny Scheffer (DoCoS, zo) en Youssef Ait Blal (Leidsche Boys, za).

Komende vrijdag zal de laatste staand worden gepubliceerd. Even spanning opbouwen en aan het eind van het seizoen zal onze redactie de complete eindstand publiceren van de eerste en tweede alsmede die van de derde en vierde klasse. Wel zal er nog wekelijks een elftal van de week worden prijs gegeven via ons facebook account.

De winnaars zullen na de reguliere competitie een uitnodiging ontvangen om de prijsuitreiking bij te wonen. Die zal in elk geval plaatsvinden op 10 juni, twee dagen na de start van het EK.

Redactie
Redactie
De voetbalsite van Leiden en omgeving. Actueel en betrouwbaar.

Must Read