zaterdag, april 27, 2024

Kees Guyt plotseling overleden.

-

Op zaterdag 31 maart hangt de vlag halfstok op De Kooltuin…… Waarom vraag je je dan af? Als dan het trieste nieuws bekend wordt dat Kees Guyt plotseling op veel te vroege leeftijd (58) is overleden, sta je even stil bij dit onwezenlijke moment. Onwezenlijk maar werkelijk. De man die als speler en trainer zijn voetbalsporen hier in Katwijk maar ook daarbuiten heeft verdiend, laat met zijn plotselinge heengaan diepe sporen na. Slechts korte tijd heeft hij de scepter over het eerste van de Rijnvogels mogen zwaaien. Maar er is er EEN die de scepter des levens hanteert. HIJ heeft besloten dat het leven van Kees op deze aarde genoeg is geweest.

Wat is genoeg? Het is nooit genoeg als een man, echtgenoot en vader van zijn gezin zomaar en geheel onverwacht uit het leven wordt weggeplukt. Kees had nog zo veel jaren mee gekund. Deze waren hem echter niet vergund. Een sympathiek mens is overleden. Een overlijden dat een grote schok teweeg heeft gebracht.

Moge zijn vrouw, kinderen en familie de kracht vinden om dit grote verlies te verwerken. Kracht die nodig is om het leven waarin een groot gat is gevallen, weer op te pakken,

Bestuur FC Rijnvogels

rijnvogels vlag half stok

Redactie
Redactie
De voetbalsite van Leiden en omgeving. Actueel en betrouwbaar.

Must Read