ts-roodenburgZaterdag 26 mei, 17.00 uur, speelt Patrick Heijmans zijn laatste wedstrijd met Oud Roodenburg tegen OudLugdunum. Locatie vanzelfsprekend het sportpark in Leiden-Noord.

afscheid patrick heijmans affichePatrick heeft voor Oud Roodenburg een team samengesteld waarmee hij in de jeugd en later in de senioren heeft samengespeeld: Maurice Barends, Peter en Rob Pret, Fred Ouwerkerk, Richard Gottmer, Ron de Bruin, Henk Buijn, Ron vd Linden, John en Frans vd Wetering, Marcel vd Burg, Peter van Wanrooij, Wim en Paul Pikaar, Ronald van Weerlee, Fer van Kampen, Ronald Jansen, Patrick Kamperveen en Jose Monfils. De begeleiding is in handen van Rinus de Bruin, John ten Brinke en Johan van Tongeren.

Bij Lugdunum zullen o.a. aantreden Cees van Tongeren, Harm de Vos, Hans van As, Jeroen Brussee, Ton de Rooij, Marcel IJzendoorn, Barrie van Eijk, Andre Botermans, Alex Redel, Henk de Cler, Henk van Berkel, Menno Ooijendijk en Michael Verver. De begeleiders zijn Ferry Nijhuis en Koos van Egmond.

De wedstrijd zal onder leiding staan van Dick Jol, oud professioneel scheidsrechter met o.a. een Champions League-finale achter zijn naam.

Er wordt hier en daar nog gespeeld in nacompetitieverband, maar tijdstechnisch hoeft dat elkaar niet te bijten. Een aanrader dus om al die ‘enigszins belegen’ toppers te zien spelen, in het bijzonder natuurlijk Heijmans zelf! Het zou nog wel eens lang gezellig kunnen blijven daar aan de Willem de Zwijgerlaan. Wie zal de mooiste voetbalverhalen hebben na afloop in de kantine?

Note redactie: Recent waren er twee items te lezen met in de hoofdrol Patrick Heijmans. Nog niet gelezen? Ga dan op zoek naar: Afscheid Heijmans blikvanger bij duel Roodenburg- Valken’68 en Heijmans: lange haren, drie rode kaarten in drie dagen en respect. De moeite waard!!!