HomeVoetbalnieuws-leidenLeidsche Boys (zo) loopt rood aan in bekerstrijd

Leidsche Boys (zo) loopt rood aan in bekerstrijd

-

ts-leidscheboysDistrictsbeker- Het gehavende Leidsche Boys heeft het niet kunnen bolwerken tegen Gouderak in de bekerstrijd (4-0). Halverwege leek er nog niet veel aan de hand voor de Leidenaren, maar in de tweede helft ging het faliekant mis. De ploeg van de Vliet verloor met 4-0 en zag tevens vier rode kaarten voorgehouden worden door de arbiter van dienst.

,,Hou op, schei uit”, klonk het uit de mond van Richard de Graaf. De man op de bank bij Leidsche Boys zag dat zijn ploeg het hoofd verloor na rust. ,,We begonnen gewoonweg goed en waren gelijkwaardig. Ik had dan ook vertrouwen in de tweede helft, maar dat verdween als sneeuw voor de zon.”

Leidsche Boys kwam vier minuten na rust op achterstand en even later was het 2-0. ,,Vervolgens kregen zij een strafschop en toen brak zeg maar de pleuris uit. Spelers bij ons lieten zich verbaal gaan en dat leverde een stortvloed aan rode kaarten op. En dan is opeens de zondagmiddag  naar zijn grootje.”

Zowel Robin Holverda als Chris Wassenaar ontvingen twee rode kaarten in kort tijdsbestek. Het duel werd in die fase even gestaakt, waarna de thuisploeg uiteraard geen kind meer had aan de gekortwiekte tegenstander. ,,Gelukkig heb ik ook nog wat positieve dingen gezien. Enkele spelers uit het tweede hebben het naar behoren gedaan en Michael Groenendijk is weer terug van lang weggeweest. Hij heeft jaren niet gespeeld en is er nu weer bij. Hoe dan ook; een middag om toch snel te vergeten.”