Touroperators, reisbureaus zijn er talrijk in ons landje. Ook evenementenbureaus. Probeer je daar dan maar eens in te onderscheiden. CreativEventZ BV is zo’n bureau. Hoe onderscheidt  je jezelf dan als gedreven ondernemer? Roland van der Giessen is gedecideerd en houdt het simpel. ,,Altijd achter je product staan en een goede prijs/kwaliteit verhouding aanbieden.” Het klinkt inderdaad simpel maar ga er maar eens aan staan in een markt waarin de concurrentie bepaald ook niet stil zit. Eigenaar Roland van der Giessen weet echter wat hij wil en daar gaat en staat hij voor. ,,Ik verkoop alleen goede locaties waar ik achter sta”, is zijn credo.

Het bedrijf dat sinds 1989 in de markt opereert en in 2011 zich onder de huidige naam verder ontwikkelde, heeft zich met name gespecialiseerd in trainingskampen. Buiten het pakket van trips in Nederland, stedentrips, weekendtrips die hij aan het bedrijfsleven, scholen, sportteams en particulieren aanbiedt, zijn vooral de trainingskampen in zonnige oorden de laatste jaren helemaal hot. Steeds meer verenigingen gaan met CreativEventZ BV in zee. Over de groei is de enthousiaste ondernemer dan ook zeer content. ,,Deze heeft zich ook nu weer flink doorgezet. Dit jaar hebben ook Rijnsburgse Boys en ROAC tot volle tevredenheid van onze diensten gebruik gemaakt.” Niet alleen in het zuiden en midden van het land en de Rotterdamse en Haagse regio waar zij al vele klanten hebben, maar ook in onze regio geniet het bedrijf steeds meer bekendheid. In het noorden neemt ex-Heerenveen speler Maarten de Jong (Mister Heerenveen) de honneurs waar en in het oosten brengt een oud-directielid van De Graafschap de trips aan de man. De bekendheid en de goede naam verspreidt zich landelijk.

Op zoek

Van der Giessen_resultaatVan der Giessen is iemand die niet stil zit. Hij brengt naast menig uur op locaties bij trainingskampen ook veel tijd door in Krakau in Polen waar hij rondleidingen verzorgt. Maar dat is een andere tak van sport binnen zijn bedrijf. Trainingskampen is de groeimarkt waarin hij steeds op zoek is naar weer vernieuwingen en veranderingen. Als voorbeeld noemt hij Turkije. ,,Dat wordt minder want omdat het weer daar in de winter niet altijd betrouwbaar is en als de spelers aan het hotel gekluisterd moeten blijven is de lol er al snel af. Daarom hebben wij ook wij weer  nieuwe bestemmingen in Spanje gevonden. Barcelona, Benidorm en een stad in de regio van Valencia zijn nieuw. We hadden al Salou, Benamaldena, Calella en Torremolinos in Spanje en ook bestemmingen op de Canarische Eilanden, de Algarve en Lissabon in Portugal in het pakket”, schetst hij de diverse mogelijkheden. Teambuilding weekenden met survivals in Duitsland is ook een leuke variant voor een trip.

,,En Nederland dan?’

Over trips en zomer-trainingskampen in eigen land is Van der Giessen helder. ,,Ik regel geen trips naar boerderijen of jeugdherbergen. Uitsluitend naar kwalitatieve locaties”, benadrukt hij. Want nogmaals, de man staat achter zijn product. Hij biedt de klant zekerheid door aangesloten te zijn bij het Garantiefonds Gespecialiseerde Touroperators. ,,Dat geeft een goed gevoel.” Een sterk punt van CreativEventZ BV is ook dat er volop persoonlijke aandacht aan de klant wordt besteedt. Zowel voor als na de trip. ,,De vinger aan de pols houden en samen met de clubs evalueren om altijd te kijken wat nog voor verbetering vatbaar is. Je moet altijd het beste bieden en op je hoede zijn voor de concurrent.” De instelling van een man met het juiste ondernemersbloed.

CreativEventZ ziet u als partner regelmatig op onze website verschijnen. Als banner, maar ook als sponsor van de toto die dit seizoen is opgezet met alle bij onze website aangesloten clubs. Zij strijden dit seizoen via de toto om een hoofdprijs: een weekenduitje met de selectie, gesponsord door CreativEventZ. Deze week zal de nieuwe stand overigens weer geplaatst worden. Te verklappen valt dat het ontzettend spannend is!

Informatie over dit bedrijf en de mogelijkheden voor uw club kunt u vinden via:

Creativ EventZ BV, Touwbaan 45, 2953 HA Alblasserdam.

info@creativ-eventz.nl,

www.creativ-eventz.nl

06-55748095 of 06-10924928