donderdag, mei 2, 2024
HomeTweede klasseKagiaVolop aanstellingen trainers bij Kagia

Volop aanstellingen trainers bij Kagia

-


Terwijl bijna iedereen bij vv Kagia nog bezig is met het huidige seizoen, is de Voetbal Technische Commissie (VTC) al bezig geweest met het seizoen 2014/2015.. Nadat bekend was geworden dat de samenwerking met de huidige hoofdtrainer Jerry Ubbink na dit seizoen zou stoppen hebben ze veel werk verzet.

Louter blije gezichten in Lisserbroek
Louter blije gezichten in Lisserbroek

Allereerst hebben ze met het aantrekken van de nieuwe hoofdtrainer Anton Wijsman een ervaren trainer aan boord gehaald. Daarnaast zijn we blij dat een clubman John Heuseveldt blijft voor de positie van trainer van het tweede elftal. Ook sportverzorger Rob Gort heeft aangegeven nog minimaal een jaar door te gaan, waarmee de selectie en de VTC erg blij was.

De staf was door het vertrek van keeperstrainer Rob van de Berg nog niet rond. De VTC heeft een nieuwe keeperstrainer, Jerome Janssen, kunnen strikken. Jerome is daarmee de tweede nieuwe naam in de staf van de selectie. Om het plaatje compleet te maken heeft ook onze Hoofd Jeugd Opleidingen, Ruud de Wit, aangegeven door te gaan met zijn functie. Ook daar zijn wij zeer verheugd over en dit geeft continuïteit in de jeugdopleiding van vv Kagia.

Afgelopen woensdagavond was dan ook een heugelijke dag, waarop bovengenoemde personen de contracten tekenden, waarmee zij zich voor aankomend seizoen verbonden aan vv Kagia. De club is erg tevreden over de aanstellingen van de trainers en overige stafleden voor aankomend seizoen, zo valt op te maken uit monde van de voorzitter, Richard Trompert.

,,Anton is een oude bekende van velen, ook van mij. Aangezien dit zijn tweede periode wordt als trainer bij Kagia is,vertelt Richard. Ik was toen nog speler, nu ben ik voorzitter en ik heb veel vertrouwen in een goede samenwerking.”

Nu er daadwerkelijk getekend is en alles vastligt, kan vv Kagia in ieder geval weer een seizoen vooruit. Of dat in de 3e of de 2e klasse wordt is nog maar de vraag. Een vervangende periode is mogelijk maar ook het kampioenschap is nog in zicht.

Bestuur vv Kagia

Redactie
Redactie
De voetbalsite van Leiden en omgeving. Actueel en betrouwbaar.

Must Read