201409 ING en Rkvv Meerburg-1ING is hoofdsponsor geworden van voetbalvereniging Rkvv Meerburg en heeft zich per 1 september 2014 voor 3 jaar aan de club verbonden. In maart 2014 startte ING met één van de meest omvangrijke sponsorprogramma’s in de geschiedenis van het amateurvoetbal om het amateurvoetbal in Nederland naar een hoger plan te tillen. Clubs uit heel Nederland maakten met een onderscheidende en originele pitch kans op een intensief sponsorschap van ING.

Rkvv Meerburg is één van de 122 amateurclubs in Nederland die uit bijna 800 aanmeldingen beloond is met een intensief hoofdsponsorschap waarmee zij de komende 3 jaar de samenwerking aangaat met ING.

201409 ING en Rkvv Meerburg-2

“We zijn enorm trots dat we het hoofdsponsorschap van ING in de wacht hebben gesleept. Het is een prestatie van de hele vereniging geweest. We kunnen met deze impuls van ING onze ambitie voor de komende jaren verwezenlijken,” aldus Hennie Muller, voorzitter Rkvv Meerburg

“ING gaat een structurele bijdrage leveren aan de ambitie van Rkvv Meerburg. We ondersteunen de vereniging ook met kennis en advies. De voortgang met betrekking tot implementatie van de sponsorafspraken is indrukwekkend”, aldus Daniel van Egmond, Rayondirecteur ING MKB

Bij de foto’s:

Foto 1: bestuursleden Meerburg en directie ING bij de eerste thuiswedstrijd van Meerburg 1 in het seizoen 2014 – 2015. Van links naar rechts: Hennie Muller (Meerburg), Daniel van Egmond en Joost Berkhout (beiden directie ING), Emiel Reijerse en Michiel Cuijpers (beiden Meerburg)

Foto 2: Leo Dolle van de terrein- en opstalcommissie van Rkvv Meerburg lost de eerste levering van reclameborden ING