DSC_0654_resultaatIn de vierde klasse A lijkt het er uiteindelijk op dat de spanning tot aan het einde van het seizoen zal blijven hangen. Tot aan zaterdagmiddag had Leidsche Boys de betere papieren en qua puntenverlies is dat nog steeds zo. Doordat UVS echter met 1-4 won van de Vlietploeg zal de formatie van Henk de Cler in de achtervolging moeten. Tim de Cler opende nog wel de score vanaf de kalkstip, maar daarna was het beste er wel zo om en nabij af bij de gastheer. Na rust maakte Joeri Onderwater fraai gelijk en liet Evert van Rest het duel nog meer kantelen (1-2). In de slotfase strooiden invallers Mike de Boer en Bryan Vink meer zout in de wond van de thuisploeg. Van dit duel volgt een uitgebreid verslag met wat meningen van betrokkenen en daarnaast zal er een fraaie fotoserie worden geplaatst van de hand van Hidde de Meij.

Nummer drie, VVSB, was met 3-1 te sterk voor Football Factory en heeft ook nog steeds een kleine kans op de titel. Voor de Noordwijkerhouters scoorden Pim Brouwer, Thomas Schrooder en Rolf van der Raadt. De Leidse ploeg bleef hekkensluiter.

Ook nummer vier Woubrugge won en mag nog enige hoop koesteren, temeer omdat de ploeg van Arie van Duijn de ploegen voor zich nog op bezoek krijgt. Tegen VV Leiden was de equipe van de Katwijkse oefenmeester met 3-0 te sterk. Chris Verhoef scoorde tweemaal-eenmaal vanaf elfmeter- en Ruud van der Sar was verantwoordelijk voor de tweede Woubrugse treffer. Van dit duel volgt later ook een verslag.

FC Boshuizen won voor de tweede keer dit seizoen een thuiswedstrijd. DOSR boog met 1-0 het hoofd. Er kwam geen winnaar bij Haagse Hout versus SVOW (2-2), terwijl Blauw Zwart drie punten ophaalde bij Warmunda in Warmond:2-4. Voor de ploeg van Jan Wansink scoorden Marvin de Klerk en Martijn Wansink.

De stand bovenaan is nu als volgt: 1. UVS 18-44 2. Leidsche Boys 16-40 3. VVSB 17-38 4. Woubrugge 17-36. Alle teams komen aan het einde van het seizoen uit op vierentwintig wedstrijden.