Van zaterdag 3 tot en met zondag 11 oktober 2015 is het weer de Week van de Scheidsrechter. Het uitspreken van waardering naar de scheidsrechters staat deze week centraal. Want de bijna 30.000 scheidsrechters maken het mede mogelijk dat zo veel voetballers wekelijks op het veld van het spelletje kunnen genieten!

Scheidsrechters bedankt

De KNVB bedankt scheidsrechters onder meer door hen een persoonlijk presentje toe te sturen. Ook Jan Dirk van der Zee, directeur amateurvoetbal, wil de scheidsrechters graag bedanken: “Namens de KNVB wil ik jullie van harte bedanken voor de tomeloze inzet en aanstekelijke enthousiasme op en rond het voetbalveld. Jullie maken het mogelijk dat er wekelijks 30.000 wedstrijden gespeeld kunnen worden waarbij voetballers in heel Nederland van het spelletje kunnen genieten. De KNVB is daar ontzettend trots op. Het doet mij veel genoegen om de rollen deze week een keer om te draaien en jullie, de scheidsrechters, in de spotlights te zetten. Jullie zijn van ongekende waarde en daar hebben wij veel respect en waardering voor. Daarom rest mij nog maar één ding te zeggen en dat is; geniet met volle teugen van deze week en alvast een fijne wedstrijd. Nogmaals bedankt!”

Doet jouw vereniging ook mee?

Bij deze willen we ook alle verenigingen oproepen om scheidsrechters tijdens deze week in het zonnetje te zetten! Jouw vereniging doet ook mee, toch? Deel je foto op Twitter met #ScheidsBedankt of plaats een berichtje op www.facebook.com/scheidsrechters om te laten zien hoe jouw vereniging de scheidsrechters in het zonnetje zet.