ZPRESS Sport organiseert woensdag 2 december 2015 niet alleen voor de vierde keer de Nationale Voetbal Vakbeurs, maar tevens de eerste editie van de Nationale Sport Vakbeurs. Dit facilitaire sportevenement richt zich op de sporten voetbal, hockey, tennis en korfbal en vindt plaats van 10.00 tot 21.00 uur in Evenementenhal Gorinchem. Op deze dag komen clubbestuurders van sportverenigingen uit Nederland en België bijeen om sportgerelateerde toeleveranciers te ontmoeten.

Na drie succesvolle edities van de Nationale Voetbal Vakbeurs gaat ZPRESS Sport zich dit jaar ook richten op andere sporten. “De beurs is al jaren interessant voor alle takken van sport omdat zij ook met inkoop van materialen voor sportaccommodaties, financiën, evenementen en sponsoring te maken hebben”, zegt Lion Blok, eventmanager van de Nationale Sport Vakbeurs. “Op deze dag komen sportleveranciers samen met verenigingsbestuurders en sportambtenaren, wat deuren opent voor beide partijen.

In 2014 bezochten ruim 8.000 voetbal geïnteresseerden de vakbeurs. Door de uitbreiding van verschillende sporten en de aanwezigheid van ruim 250 interessante exposanten worden dit jaar nog meer bezoekers verwacht.

Veelzijdig programma

Het programma op woensdag 2 december in Gorinchem is dit jaar veelzijdig en vol entertainment. Zo is er een amuserende en informerende programma van de KNVB met haar partners, zijn er tennisdemonstraties met o.a. Martin Verkerk en Raemon Sluiter en organiseert de KNKV diverse korfbalclinics onder leiding van een oud-international. Tevens wordt er een officieel WK hockeyveld neergelegd waardoor men kan netwerken in geheel Olympische sferen. Daarnaast is er een centraal programma met diverse voorlichtingen, boekpresentaties en een veiling van onder andere het officiële EK’88 shirt van Marco van Basten. Ook worden hier diverse bekende namen uit de diverse sportwerelden ontvangen en geïnterviewd.

Kortom, op woensdag 2 december staat Nederland dus weer een mooie beurs te wachten. Met de grotere opzet, nieuwe exposanten en samenwerkingen met KNVB, KNKV, Arko Sports Media (NOC*NSF), Stichting Gio en partners als Errea, Robey, Trainingskampen.nl, Jan Dirk Stouten, Drukzo en Aanvoerdersbanden.com iedereen weer verrast worden dit jaar.

Geïnteresseerd? Bestel dan vandaag nog uw gratis toegangskaarten via de website: www.nationalesportvakbeurs.nl

Online bestellen is ook mogelijk!

Gorinchem (Small)