Op zondag 29 mei organiseert voetbalvereniging UVS het BFF ‘Best Friends Forever’-toernooi. Dit toernooi, speciaal voor meisjes in de A- tot F-leeftijd, heeft als doel om te laten zien hoe leuk voetballen met vriendinnetjes bij een vereniging kan zijn. Het toernooi zal gespeeld worden op kunstgras in teams van vier meisjes. Het is de bedoeling dat je je aanmeldt per tweetal. Maximaal één van jullie mag lid zijn van UVS.

Wanneer je al bij UVS voetbalt, is het dus de bedoeling dat je een vriendinnetje meeneemt dat (nog) niet bij UVS voetbalt. Denk aan een buurmeisje, klasgenootje, nichtje, zusje, etc. Maar ook als je niet bij UVS voetbalt, mag je met een vriendinnetje mee doen. Plezier hebben met elkaar en in het voetballen zal tijdens het toernooi voorop staan. Daarom wordt jullie team niet alleen beoordeeld op het aantal gewonnen wedstrijden, maar ook op de door jullie verzonnen teamnaam en de prestaties tijdens spelrondes.

Het programma zal er als volgt uitzien:

10:00 uur Welkom / teamindeling / uitleg programma
10:15 uur Gezamenlijke warming-up door SMC Rijnland Fysiotherapie
10:30 uur Start wedstrijden / spelprogramma
12:00 uur Lunch
12:30 uur Hervatten wedstrijden / spelprogramma
13:15 uur Finales
13:45 uur Prijsuitreiking / afsluiting
Heb je zin om mee te doen? Meld je dan met je tweetal vóór 15 mei aan via naaldenilse@hotmail.com. Vermeld daarbij voor jullie allebei de volgende gegevens:

Voor- en achternaam
Leeftijd
Wel/geen voetbalster; indien je bij een club voetbal, graag je club en team vermelden!
Telefoonnummer van jou en je ouders
Tot ziens op de 29e, dan maken we er een leuke dag van!

Ilse Naalden
Toernooicoördinator UVS-jeugd
naaldenilse@hotmail.com
06-51170289 (na 17:00 uur)