De redactie van LAV heeft een Businessclub opgezet met als doel om onze continuïteit te kunnen waarborgen en bedrijven nog meer te kunnen bieden dan ons platform en de exposure die daar mee gemoeid is. Het in het leven roepen van deze Businessclub is niet enkel van belang voor komend seizoen, maar ook voor de langere termijn.

Dinsdagmiddag meldde de eerste partner zich aan. Sepa Green Leiden wil ons helpen en sloot een driejarig (!) contract af. ‘Sepa Green Leiden (stroom en gas leverancier) heeft zich inmiddels een plek verworven in het Zuid Hollandse energielandschap. Met een duidelijke focus op de zakelijke en particuliere markt, onderscheidt Sepa Green Leiden zich door haar persoonlijke benadering en advisering. Wij geloven nog in één op één contact, waarbij een helder advies leidt tot duidelijke afspraken. Een benadering waarbij de klant nog centraal staat en onze werkwijze gericht is op het transparant maken van energievraagstukken. Daarbij proberen wij altijd voor de klant een zo´n optimaal mogelijke mix te vinden tussen duurzaamheid en zo min mogelijk kosten., zo luidt het credo van de eerste businesspartner sinds de oprichting vanuit LAV.

Een woordvoerder van het bedrijf: ,,Wij steunen LAV voor een bedrag van 750 euro, dat vinden we een meer dan schappelijk bedrag. Een deel daarvan kan het team benutten om uit de kosten te komen en er wordt een pot gereserveerd voor een leuke activiteit in het seizoen met alle businesspartners. Dit bedrag hebben we heel graag over voor het team van LAV, want zij doen geweldig werk en zijn van groot belang voor tal van regioclubs en veel voetballiefhebbers in deze regio. Dankzij hen hebben de clubs een platform gekregen en is er samen heel veel mogelijk om het succes nog groter te maken. We steken meteen in voor drie jaar, want dat geeft een zekerheid voor de toekomst van dit platform. Wij als bedrijf, maar ook voetballiefhebber van het Leidse regiovoetbal, willen dit geweldige en geslaagde initiatief niet de mist in laten gaan. Nu kunnen we nog steunen en straks is het misschien te laat. Samen komen we er zo is onze filosofie.”

 

Wie volgt?