Sportvereniging Ajax Sportman Combinatie gaat op zaterdag 26 augustus verhuizen én feestvieren. Na meer dan een eeuw voetbal en cricket op het gezellige terrein aan de Duivenvoordestraat in Oegstgeest is de lang gekoesterde verhuizing naar een ruimere locatie een feit. En dat gaat feestelijk gebeuren. Bovendien viert ASC op deze dag haar 125- jarig bestaan. A.S.C. werd opgericht op 1 juni 1892 als Ajax Leiden en is daarmee het “oudste Ajax”.

OPTOCHT

Om 11.30 uur vertrekken voetballers en cricketers vanaf de Duivenvoordestraat met het fanfarekorps K&G voor een tocht dwars door het dorp richting Sportpark Overveer.

OPENING

Om 13.15 uur vindt de officiële openingsceremonie plaats. De Commissaris van de Koning in Zuid-Holland opent het Sportpark.

CRICKETDEMONSTRATIE EN VOETBALWEDSTRIJD

Om 13.45 zal aansluitend aan de openingsceremonie een demonstratiewedstrijd cricket worden gespeeld met live commentaar en uitleg over de spelregels.

Om 14.30 uur komt ASC 1 in actie tegen Lucky AJAX. Coach Sjaak Swart heeft toegezegd met een sterke formatie te zullen aantreden. Voorafgaand aan deze wedstrijd wordt het nieuwe clublied van ASC geïntroduceerd door Mike Boddé.

RECEPTIE EN FEESTAVOND

Na de sportwedstrijden is er een officiële receptie. Vanaf 20.00 uur is er een grote jubileum- feestavond voor leden, oud- leden en introducé(e)s.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Matthijs Huizing (0650419952)