In deze rubriek zetten wij de op een speler, trainer of een bestuurder. Het hemd gaat dus in figuurlijke zin van het lijf. De rubriek zal regelmatig voorbij komen en de vragen zullen wekelijks worden aangepast. Dit keer is het de beurt aan Lars Verlaan van UVS. Wanneer jij als speler, trainer of bestuurslid ook eens aan de beurt wilt komen stuur dan een beknopt bericht naar redactie@leidenamateurvoetbal.nl

VraagAntwoord
Mijn naam is Lars Verlaan, 24 jaar oud en geboren in Leidschendam. Ik werk en woon in Leiden. Ik heb mijn koksopleiding afgerond en werk momenteel in een restaurant, voornamelijk als lunchkok.
Mijn voetballoopbaanIk ben begonnen bij DoCoS, in de B-jeugd, daarna naar Voorschoten '97 gegaan en een aantal jaar in het eerste team gespeeld. Nu het eerste jaar bij UVS.
Wat zijn je passies/ hobby’s naast het voetbal Koken, fitnessen en relaxen met mijn vrienden.
Naam en plaatsen lagere en middelbare school waar je vertoefdeStevenshofschool, daarna Vlietland College in leiden.
Mijn voorspellingen voor de eindstand van de klasse waarin ik speel.UVS eindigt op plaats 5. Verder is het lastig te voorspellen, het kan alle kanten op om de bovenste plaatsen.
De website Leidenamateurvoetbal.nlLeuke verslagen en interviews, ook altijd up-to-date bij bijna alle wedstrijden in deze regio.
Mooiste voetbalcomplex uit de regioQuick Boys
Mooiste drie sportmomenten uit je leven. Van jezelf of anderzijds Mijn debuut in het eerste bij Voorschoten '97 en een aantal jeugdtoernooien. Andere mooie sportmomenten creëer ik nog.
Wat zijn je eigen toekomstplannen binnen het voetbal en daarbuiten Ik zit momenteel goed bij UVS, maar een stap hogerop zie ik zeker zitten, wellicht met UVS.
Mijn puberteitVraag mijn ouders.
VooroordeelElk vooroordeel heeft z’n nadeel.
Deze programma's op tv zie ik graag of verafschuw ik juistVoetbal Inside kijk ik graag. Spelquizen zoals 'Ik hou van Holland' etc. vind ik helemaal niks.
ZieligMishandelingen
Dat vind ik nou humorRoast
2016 was voor mijEen mooi sportjaar
Daar had ik beter over na moeten denkenNiks, als je gemaakte keuzes fout uitpakken zijn het leermomenten voor de volgende keer.
Onmiddellijk opdoekenSylvana Simons
Favoriete plekje in de Leidse regioRustpunt thuis, languit op de bank.
Met verbazing keek/ luisterde ik recent naar dit nieuwsSpelertransfers naar China.
LevensmottoLeren genieten is levens eerste les.
Lekker dingChantal de Jong
Favoriete gerechtenPaella en spitskool
Muziek in mijn levenNederlandstalig
Angst voorSlangen
AfknapperHet weer in Nederland
Kampioen in de EredivisiePSV
Daar kijk ik enorm naar uit en waaromTweede seizoenshelft, blijft een leuk spelletje dat voetbal.
Mijn club en de verwachtingen voor dit seizoenWe zijn niet goed begonnen, maar je ziet dat er groei in zit. Ik gok nog op een plek in het linkerrijtje en op een periodetitel.
Deze drie mensen zou ik wel eens willen treffenGriezzman, de band van Coldplay en Johnny Dep.
Donald TrumpPussy grabber'