In deze rubriek zetten wij de op een speler, trainer of een bestuurder. Het hemd gaat dus in figuurlijke zin van het lijf. De rubriek zal regelmatig voorbij komen en de vragen zullen wekelijks worden aangepast. Dit keer zijn aan de beurt Ozan Isitir en Cem Isitir van Lugdunum. Wanneer jij als speler, trainer of bestuurslid ook eens aan de beurt wilt komen stuur dan een beknopt bericht naar redactie@leidenamateurvoetbal.nl

VraagAntwoord
Hee! Mijn naam is Ozan Isitir en ik ben 21 jaar oud. Ik ben geboren en getogen in Leiden. Dus een echte Leidenaar ;). Ik studeer momenteel aan de ALO in Amsterdam. Daarnaast doe ik nog aan promotiewerk voor Holland Hostess Service. Ik ben momenteel actief bij Lugdunum als voetballer en volgend seizoen ook als trainer bij de F1. En ik ben Cem Isitir, 21 jaar en ook geboren en getogen in Leiden (anders had ook niet gekund). Ik studeer momenteel Bedrijfseconomie in Den Haag. Daarnaast werk ik ook net als Ozan bij Holland Hostess Service en ook ik ben speler bij Lugdunum.
Onze voetbal- en trainersloopbaanWe zijn samen begonnen bij Lugdunum en hebben daar gespeeld tot aan de D'tjes. Daarna hebben we ervoor gekozen om even 3 jaar niet te voetballen om vervolgens weer te beginnen bij RCL in de B1. Na een jaar daar te hebben gespeeld hebben we de overstap gemaakt naar Lugdunum. Vervolgens hebben we nog een jaar bij de buren UVS gespeeld en uiteindelijk na een jaar zijn we weer terug op het oude nest.
Wat zijn jullie passies/ hobby’s naast het voetbal Ergens een drankje doen. Ook vinden we het leuk om samen met vrienden een potje FIFA te spelen. Daarnaast zul je ons regelmatig in de stad zien waar we vaak lopen.
Toekomst van het Nederlandse voetbalOp dit moment vrij somber, maar als we spelers als Kluivert en De Ligt zien dan blijft er altijd hoop voor de toekomstige generatie.
Oranje op het WK 20180% kans dat ze het zullen halen.
Mooiste buitenlandse ploegGalatasaray of course!
Favoriete spelerOzan: Didier Drogba. Cem: Zinedine Zidane
Winnaar van de Champions LeagueHALA MADRID
Beste vijf spelers in de EredivisieKarim El Ahmadi, Enes Unal, Davy Klaassen, Dirk Kuyt, Davinson Sanchez.
Mooiste drie sportmomenten uit jullie leven. Van jezelf of anderzijds.Bekerwinst in de D1, kampioensschap van dit seizoen met Lugdunum 1 en winst van Galatasaray van de UEFA Cup.
Wat zijn jullie eigen toekomstplannen binnen het voetbal en daarbuiten Voorlopig nog niet echt toekomstplannen. Voor nu gewoon zo veel mogelijk minuten maken en plezier maken. Daarnaast wel als trainer kampioen worden met de F1.
Deze clubs in het amateurvoetbal volgen wij meestal welDankzij LAV volgen wij alle clubs in de regio.
Zo ziet ons weekend er doorgaans uitZaterdag voetballen en chillen met vrienden en zondag werken.
Dat vind ik nou humorKing Bach
Dat zouden jullie nou nooit doenDegraderen met Lugdunum
Ons lievelingsgerechtOzan: Kapsalon. Cem: BBQ Spareribs
Ons favoriete plekje in de regio Leident Dijkje
RokenNooit gedaan
Laatste film die jullie zagenCoach Carter
Zo ziet de zomer van 2017 er voor ons uitVeel werken
LevensmottoGeniet van het leven
Wij geloven inEen goede toekomst voor iedereen
Onze nieuwe minister-presidentJesse Klaver
Onze muzikale top drieOzan: 1. Dj Khaled - I'm the one, 2. Fat Joe, Remy Ma, French Montana - Cookin, 3. Dj Khaled - Gold slugs. Cem: 1. BIG Pun - It's so hard, 2.The Notorious B.I.G. - Juicy, 3.Future - Mask Off.
Wat wij over zouden willen doenVorig seizoen
Zouden wij graag beter beheersenAannames
Lugdunum eindigt in de tweede klasse op plaatsDat is een inkoppertje, #1
Verschrikkelijk overgewaardeerdPogba
Dat willen wij graag nog even kwijtWe vinden het heel tof hoe LAV bezig is. Dit maakt het voetbal extra leuk. Zo komen we ook te weten wat er op de andere velden afspeelt. Wij bedanken jullie voor dit interview en we zien elkaar snel weer.