Alex Redel (foto), de 42-jarige oud trainer van ARC en Koudekerk, is komend seizoen de nieuwe hoofdtrainer van Meerburg. Hij zal samen met Charl van Goozen, weer terug bij Meerburg, de trainingen voor de selectie verzorgen. Zaterdag 12 augustus zullen Redel en Van Goozen samen met de overige staf starten met de eerste trainingen van het seizoen. We wensen de leidsmannen en de spelersgroep veel succes voor het eerste seizoen op de zaterdag.

Gedurende de zomer hebben het bestuur en Ron de Roode besloten de tussen hen bestaande arbeidsovereenkomst met wederzijds goedvinden te beëindigen. Luan Kameri, de oud trainer van Meerburg 2, heeft direct bij het bekend worden van de overstap naar zaterdag aangegeven dat hij niet mee zou kunnen naar de zaterdag. We danken beide heren voor hun inzet de afgelopen jaren en wensen beiden veel succes.

Namens bestuur van Rkvv Meerburg, Michiel Cuijpers

Note redactie: Redel bereikte met Koudekerk drie keer achtereen de nacompetitie voor een plek in de tweede klasse (respectievelijk vierde, derde en vijfde in de eindrangschikking). Het laatste stapje kon even zo vaak niet worden gemaakt. Van Goozen zou aan de slag gaan bij de zaterdagtak van FC Rijnland, maar ondertussen is er geen toekomst meer voor de geel-groenen op zaterdag. De zondagtak daarentegen wil komend seizoen hoge ogen gaan gooien in 3A.