LAV is verheugd melding te kunnen maken van de komst van Brouwer Tours als nieuw lid van de businessclub

Leidenamateurvoetbal.nl (kortweg LAV). Op de foto hieronder bezegelen Nick Bakker, namens Brouwer Tours, en Hennie Kanbier (LAV) met een  handdruk de samenwerking tussen beide partijen. Bakker: ,,In de duin-en bollenstreek zijn wij al erg actief, maar we willen ons ook in andere regio’s laten gelden. Uiteraard zijn er ook in Leiden en de dorpen eromheen tal van clubs, businesspartners en bedrijven die we kunnen bedienen. Dan is een een-tweetje met Leidenamateurvoetbal.nl snel gemaakt. Wij verheugen ons op de samenwerking en er liggen al de nodige plannen klaar. Kanbier over het partnerschap: ,,Onze businessclub wordt groter en daar worden we blij van. Het geeft ons vaste grond onder de voeten en zo kunnen we de clubs, de spelers en de supporters voorzien van dagelijkse informatie over het reilen en zeilen van het regionale amateurvoetbal. Brouwer Tours is voor ons wederom een fraaie, nieuwe partner met veel aanzien.”

Brouwer Tours: Touringcar verhuur en busreizen

Brouwer Tours is het vertrouwde adres in de regio Duin- en Bollenstreek voor het huren van uw touringcar, bus of minibus. Van Den Haag tot Amsterdam, van Haarlem tot Leiden en Schiphol; ons moderne wagenpark staat voor u klaar.

Particulier en zakelijk vervoer

Brouwer Tours is inzetbaar voor zakelijk vervoer, particulier vervoer, evenementenvervoer, congresvervoer, groepsvervoer, bedrijfsuitjes, schoolreisjes, personeelsvervoer, bedrijvenvervoer, dagtochten, shuttlediensten, transfers en meerdaagse rondreizen. Of het nu gaat om een zeer exclusieve zakenreis voor slechts een aantal personen of om een grootschalig evenement waarbij uit het hele land 10.000 personen naar een bepaalde plaats vervoerd moeten worden: Brouwer Tours heeft de ervaring en de logistieke kennis om uw reis of evenement optimaal te laten verlopen. Voor de organisatie van (meerdaagse) reizen en dagtochten werken we samen met onze kwalitatieve reisorganisator Brouwer Travel.

Trainingskampen, Business Club of Teamuitjes

Graag denken wij met mee om uw (team)uitje tot een succes te maken!
Of u naar Breda gaat voor een teamweekend, een reis met de Businessclub naar een voetbalwedstrijd, een trainingskamp in het buitenland of teamvervoer naar de wedstrijd!

Informatie nodig over onze mogelijkheden?
Neem contact op met Nick Bakker
071-3650090 of [email protected]

 

Zie verder:

https://www.brouwertours.nl/touringcar-huren